Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to je špatné, buď jsi měl špatně vypálené cd nebo čte špatně mechanika. Zkus ji vyčisit , vypálit znovu cd, nejlépe sehnat original a zkoušet. Protože se ti přepsaly soubory na HDD a jediná šance je to takto dokončit. jinak servis.

PS: po 151 !!! update systemu jen z original lisovaného cd. ale to už je pozdě.

Jseš daleko, já ho mám, můžu někam hodit obraz disku 100% ale to jsme zase na začátku. Ještě to zkus, když je chladno a netop v autě, mechanika pokud blbě čte nemá ráda teplo a klima na ni zezadu fouká.

[upravil dne 15/2/13 20:51 od Milhaus65]

Odesláno

Kolega prodává original mapy Evropy 2013 pro RT4/5 celou evropu a toto sys cd 8.20 je součástí balení. Ukecal bych ho na 2500 kč, tj 50% ceny. Nechci nikoho navádět, ale nechcete se domluvit s někým v okolí ...... ;)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj.

Dneska jsem se radil u Pežotů, proč mi nejde hlasová volba na dodatečně namntované RT4. Dozvěděl jsem se, že hlasové ovládání funguje jen u 407 v plné palbě a v mém holátku jít nemůže. Chtěl jsem to používat při telefonování, protože listování v adresáři vede k šilhavosti řidičů čtyřistasedmiček. Mají u Pežotů pravdu, nebo jen machrujou?

Odesláno

ja mám hlasové ovládenie aj bez \"plnej palby\" (mám stupeň výbavy: \"vysoká vysoká\" podľa sb), plnú vybavu som snáď ešte ani nevidel...:myslim

Odesláno

Díky za info. Chyba je asi v manuáu, kde se popisují všechny funkce, jako by byly standardní. Jenom co jsem si zablbnul se zrcátky při couvání - ne a ne se nasměrovat na obrubník! Taky mi chyběl návod,jak zamknout všechny dveře, když \"klekne\" baterka. V manuálech pro novější modely to je už lepší, ale jak zkopírovat adresář z mobilu do RT4 se neuvádí ani ve vrtuálním návodu, který jsem si stáhl.

Odesláno

Já taky, ale ještě je možnost přepisu přes infra čidlo pod displayem. To by znamenalo že z telefonu nemusím SImku vyndávat a můžu doplnit seznam v RT4. Třeba z telefonu manželky (milenky).

Odesláno

na 8.3 uz dlho cakam prvy krat sa to tam objavilo hadam pred rokon a stale nic ... su tam obrazky z citroenov co maju 8.3 od vyroby a to je vsetko :(

Odesláno

8.31 řeší občasné vypnutí obrazovky. Češtinu musí někdo udělat. Jestli to bude takový opruz jako z 8.11 na 8.20 tak na to dlabu.

Hlavně tam nezkoušej češtinu ze starší verze.

[upravil dne 14/4/13 21:21 od Milhaus65]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...