Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kazdy kto to auto ma ti ho odporuci. kazde je svojim sposobom zaujimave a vynimocne.

kazdy model tejto znacky ma svoje specificke urcenie a vyhladava cielovu skupinu

uzivatelov. je to pekne auto a zalezi co planujes a na aku dlhu dobu.

naozaj zalezi kus od kusu, nakolko velmi zalezi ako bolo onho predtym postarane.

vsetci co ti poradia a vyslovia maximalnu spokojnost sa ti ale moze stat ze budes

totalne sklamany a nestastny, lebo kupis auto o ktore bolo zle postarane, za to vsak

samotny peu ani jeho model nemoze...

tak drzim palec. inak podla mna zbytocna otazka/vlakno, uzitocnejsia by bola keby si

sa opytal ci toto auto niekto pozna a ci nekupis macku vo vreci, pripadne si nechaj

preklepnut historiu VIN. lebo ak si sa do tohoto modelu zalubil, tazko ti to niekto

vytlcie z hlavy :D

nebodaj 206 uz omrzela ? :papa

Odesláno

Moje chyba, on má ještě 3.0 benzin, tak to bude ten motor na fotce... Jinak VIN zjistím, ale až tehdy, budu-li ho chtít, musí udělat STK a EMISE, takže nejdříve 17.12. bych se mohl na auto podívat... VIN tu potom hodím ať nekoupím něco hrozného, to je jasné :aut

Odesláno

Já teda nejsem odborník na motory, ale na těch fotkách mi to nepřijde ani jako ta 3.0 V6 ... Spíš 2.0 nebo 2.2 benzín ... Ale jak říkám, jsem jen pouhý teoretik:nevim

Odesláno

Vy jste hrozní... Posílal mi totiž dvě auta, stejně stříbrné... Jen jedno 2.2 HDi a druhé 3.0 benzín... Mám v tom guláš, musím ho požádat o nové fotky, které budou správně uspořádané

Odesláno

ty fotky co jsou zasláno v 8.12.2011 v 13:10 od hyeny...ten motor je prostě ,,obyč,, benzín ,žádnej 3l nebo HDi. ten člověk prostě píše nesmysli a nemá v tom zmatek....nevím proč stále píše o Hdi nebo 3litru,když je to 2litr jak tele

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...