Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mam 406 2.0 HDI, rok1999.do provozu uvedene az 2000 :-).

sampstatnu packu na tempomat tam nemam. Tlacitko tempomatu je dole pri kolecku na sklapanie svetiel ale ta sampstatna packa tam neni.. Preto ma napadlo ci ktomu nepatri to tlacitko na packke steracov, su nanom totizto dve sipky.

a pri displeji PPC mam dve tlacitka a to prave nereaguje

Odesláno

a byl tam vubec palubni pocitac aktivovany v konfiguraci toho displeje ? To se da zjistit akorat pres origo peugeot diagnostiku.

Ale packa steracu se vetsinou nevymenuje, to spis odejde packa blinkru, takze pokud ma na sobe dve sipky, tak tlacitko na konci te packy by pri mackani ve smeru tech sipek melo prepinat udaje na displeji. Mohl odejit ten mikrospinac v pacce

[upravil dne 7/12/11 21:56 od Ferry]

Odesláno

asi jo, staci vyloupnout tu plastovou krytku, ja si spinac vcelku snadno dodelaval do packy, ve ktere ani nebyl, takze jde vse, mozna by nebylo od veci promerit na konektoru packy, zda tlacitko funguje, mely by to byt kontakty 4B a 6A draty cislo 7250 a M72B

Odesláno

tak ja to skusim,az budem moct chodit :-)

Diky za radu ,si BOREC :-)

Este by som poterboval poradit s jednou suciastkou v motore . slzi mi z toho nafta ,ale neviem ako sa to vola a ani teraz nemam jak nafotit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...