petgall81 Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Ahojky všem, dneska se mi při startu rozsvítila kontrolka, nevíte co to je. Jinak hledám šikovného človíčka, co by mi vyměnil čerpadlo Lukas epic za Bosch (čerpadlo + příslušenství seženu). Nejspíš odešlo. Jsem z Bohuslavic u Zlína. Nemáte někdo plánek motoru peugeot 406 2.1TD v pdf. Díky.. [upravil dne 6/12/11 19:17 od petgall81] Citovat
Benžík Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Hladina chladicí kapaliny. Podívej se do nárdžky, jestli nechybí kapalina. Citovat
P607Olda Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Množství (hladina) kapaliny v chladiči. Dolej, anebo je taky možné, že je čidlo vadné. Citovat
petgall81 Odesláno 6. prosinec 2011 Autor Odesláno 6. prosinec 2011 Díky za odpověd:cool:ˇ ještě když startuji, tak se objeví žlutá ikonka čerpadla(jak je na obrázku), po nastartování to zhasne...je to normální nebo mě to upozorňuje na špatné vstřikovací čerpadlo... Citovat
Benžík Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Zítra se podívam jestli svítí, myslim, že mi to taky svítí, takže buď je to normální (asi jo) nebo s tim něco je. Citovat
petgall81 Odesláno 6. prosinec 2011 Autor Odesláno 6. prosinec 2011 Zítra zkusím dolét kapalinu a uvidím Citovat
PAJA106 Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Bych řekl, že to není čerpadlo ale tzv. \"káčko\" a to svítí při zapnutí zapalování a po nastartování má zhasnout. Pakliže svítí, tak diagnostika-značí chybu-check engine. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.