dzavel Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Tak už ne jen v zahraničí budou obavy z postihu zatmavených skel. http://www.novinky.cz/vase-zpravy/olomoucky-kraj/olomouc/590-8225-policiste-v-olomouckem-kraji-zacnou-merit-svetelnou-propustnost-autoskel.html?ref=boxE Citovat
.mycTD Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 jj, taky si myslim, ze folie predstavuji pro spolecnost skutecny problem... Citovat
elton Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 S tím souhlasím, protože na ty mafiány nejde vidět:D:D:D Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 takle mluví ti co to nemají.... Citovat
Přema Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 S tím souhlasím, protože na ty mafiány nejde vidět:D:D:D To mi přeješ lopato.... Citovat
elton Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Měl jsem, ale rozpustil jsem gang:D:D:D ps. si dělám srandu, né:D:D [upravil dne 6/12/11 19:39 od elton] Citovat
Přema Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Jedna akce už tady v Krnově taky proběhla , ale s jistých důvodů sem se nezůčastnil.....:D:D:D:D Citovat
wooody Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 konečně jenom čekám kdy půjdou po světlí vejšce vozidla Citovat
Přema Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Kdy a kde byla? Asi 100m od Tvého baráku......u rockera...... :aut:aut optik a potřebuje brýle..:D:D:D Citovat
Dadadavid Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Ať jdou někam... já si je prostě nechám,jejich instalace nebyla levná... Citovat
elton Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Kdy a kde byla? Asi 100m od Tvého baráku......u rockera...... Hergot a já byl asi zase mimo:myslim Citovat
Přema Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Ať jdou někam... já si je prostě nechám,jejich instalace nebyla levná... Pozvou tě na správní řízení a seberou body....... a pudeš do pece... Citovat
Marcel00 Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Ať jdou někam... já si je prostě nechám,jejich instalace nebyla levná... tolko hrdinstva... v rakusku ti ju ma policajt pravo strhnut alebo si parkrat zacvakas a potom si rozmyslis. co si si nedal instalovat rovno take folie, ktore su schvalene.. nechapem tie najsamtmavsie folie... mal som ich na favorite po mesiaci som ich dal dole a dal som klasika tonovane skla. jazdit hlavne vo vecernych hodinach je ozivot [upravil dne 6/12/11 19:56 od Marcel00] Citovat
vendelinek Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 to je dobře, jim to schvaluju:D ještě že na takovýdle kravinky nejsem:D Citovat
Dadadavid Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Marcel00 : V tom případě jedu do Rakouska ,když mají právo mi je strhnout,protože je to docela obtížný to dostat dolu :D ..Ne,já je fakt nechci sundávat,ve předu mám světlejší než vzadu ale nevím jak přesně zjistim propustnost..z těch štítků to nevyčtu... a hlavně na technický mi řekli,že když tam je na sklech nápis Tinted tak už jsou tonovany a už tma prý nesmějí přijít žádný folie...pak říkali ještě o jednom podobným nápisu,ale to si nevzpomenu už.. Citovat
hYena Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Nezlobte se na mě, ale to je pi**vina na entou. Jaké jsou klady tmavších skel? Jen tak nějaký homotluk vám do auta nevidí, nejste jako ve skleníku kde při jízdě na vás každý čučí, nepropustí tolik sluníčka, dodají atraktivnější vzhled,... Co jim na tom tolik vadí? Pochopil bych nějaké magory co mají i na předních sklech fakt hodně tmavé folie, nebo i ty kteří mají folii na čelním skle (a to jsem v brně jednoho takového magora viděl a nechápal jsem...), ale proč tím šikanovat půlku národa? Pokud mám na folie atest, homologaci a já nevím co ještě, tak je to snad v pořádku, ne? Jenže PČR a zákony byly a a pořád jsou proti běžnému občanovi,.....bohužel. Mě zastavit policista s tím, že mi naměří nedovolenou hodnotu, tak mu řeknu: Sedněte si za volant a řekněte mi, vidíte ven? Vidíte, vidíte dobře do zrcátek? Vidíte, tak mi dejte pokoj.... [upravil dne 6/12/11 20:34 od hYena] Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Muze mi toto nekdo vysvetlit ? K cemu tedy ten atest pak je ? Dodala, že dodatečné úpravy provedené v souladu se schválením ministerstva musí pak být označeny na jednotlivých sklech nálepkou, kde vedle informací o výrobku je i schvalovací značka ATEST. Ta říká, že ztemnění čelního skla na propustnost nižší než 75 % nebo ztemnění předního bočního skla na propustnost nižší než 70 % je hodnoceno jako závada. \"Takové vozidlo ohrožuje bezpečnost provozu na pozemních komunikacích a nesmí být, s výjimkou nouzového dojetí, užito v provozu na pozemních komunikacích,\" upozornila mluvčí. Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 jsem zvedav jakou vyjimku maji vozy policie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.