Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
nie, nieje to ten zeleny kruzok. ta suciastka ktoru mam na mysli je pod tym kablovym zväzkom. niektore z motorov maju presne nam istom mieste rucnu pumpicku. ja tam mam kovovu kocku,do ktorej vedie hadicka a pod nou je taky zeleny konektor (z neho presakuje nafta). ked tak to skusim nafotit ja, tuto fotku som stiahol z netu
Odesláno
Zdrvím ,som tu novy a este poriadne neviem ako to tu chodí :neviem. Mám 406 HDI rok 99. na fotke som označil miesto odkiaľ mi kapká nafta. asi je to nejaké male dopravne čerpadlo paliva alebo len nejaké čidlo ,či co :-.).. je vtom proste zasunutý kenektor , je očividné, že je na nom poškodené tesnenie. Chcem sa opýtať čí už sa stým niekto stretol.

Ďalujem

upraven nevhodný název \" prosba o pomoc\"

[upravil dne 7/12/11 14:22 od Ferry]

post-39405-14109620955042_thumb.jpg

Odesláno

neviem ci to tecie priamo pod konektorom. myslel som ze to tecie cec ten konektor,nakolko je na nom roztrhnuta gumicka (myslim tu modru vrubkovanu, co sa zasuva az do vnutra.

kolko to asi stoji ,keby som to musel kupovat cele nove?

Inak dik za odpoved :)

Odesláno

stejne sa budes pytat dalej

ocisti to cele technickym benzinom ofukaj to stlacenym vzduchom, kukni odkial to tecie.

riesis to uz 3 dni a stale sa pytas. nebol si sem schopny dat ani poriadnu fotku

z ktorej by bolo vidiet o co ti presne ide a stale sem davas fotky z internetu. prva a druha fotka su dva rozne motory.:nevim

Bolo ti poradene co mas kupit a stejne sa pytas dalej.

Skoda casu... ked ti zhori auto od nafty co ti slzi v motorovom priestore, poviem si ze dalsi

nezodpovedny uzivatel auta, a ty budes nadavat na peugeota ze nikdy viac taky srot.

[upravil dne 9/12/11 16:38 od Marcel00]

Odesláno

neboj uz sa na to pytat nebudem. vydrzim az budem moct chodit a jazdit a potom si to poriesim. Som rad ze konecne viem o co ide. A ano , ta prva fotka bola naozaj z netu,nakolko som sa fakt nemal ako dostat k svojmu autu :)

Odesláno

straki, už som to raz vysušil a mal som to aj vonku,žiadne poškodenie nebolo vidieť,ale pre istotu to zopakujem.Ešte jeden dotaz.Môže ten predohrev pískať? Mám taký problém,že mi stále niečo v motorovej časti dosť píska a v kabíne ma to dosť ruší.Zvuk píska v určitých intervaloch,neviem na to prísť...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...