Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
mám tam origo fondmetal i s pokličkou citroen od koupě, překupník byl rozumnej :D

Jinak jsem se pokoušel něco zjistit ale nic jinýho jak 205/65/15 asi není pro tohle auto určený takže bych opravdu rád věděl jak je možný že JoseA má zapsaný ve velkým techničáku 195.

1.8i a 2.0i má 195/65 r15 i 205/65 r15

2.0 CT , 2,1td a 2.0HDi pouze205/65 r15(alternatíva v 15\" není:D)

Odesláno

nejde o švestky, ty opiješ rohlíkem, jde o nějakýho snaživýho blbce v pojišťovně kterej začne řešit jestli jsi tam měl schválený gumy když jsi ťuknul (či spíše on do tebe ale on tvrdí že jsi to byl ty) do toho mergla za tři mega.. ..pak může nastat situacijón vošajslich....

jináč je tam mám už dva ročky a jsou gut ...

Odesláno
nejde o švestky, ty opiješ rohlíkem, jde o nějakýho snaživýho blbce v pojišťovně kterej začne řešit jestli jsi tam měl schválený gumy když jsi ťuknul (či spíše on do tebe ale on tvrdí že jsi to byl ty) do toho mergla za tři mega.. ..pak může nastat situacijón vošajslich....

jináč je tam mám už dva ročky a jsou gut ...

s týmto súhlasím, určite to čo máš obuté musí byť aj v TP zapísané, lebo ak by sa niečo stalo, tak ti to prišijú, lebo si použil nedovolené obutie...

Odesláno

Je otázka jestli jsi to takto koupil poté co to někdo nechal zapsat tady v ČR nebo se to tak už dovezlo. To je asi snazší, naše úřady jen přepíší co vidí v zahraničním TP.

Jinak asi by to mohlo jít cestou sehnání typového listu na pneu 195/65/15 a poté to úřad asi zapíše, ale je otázka jestli to prodejce pneu vystaví. Kdybych od něj ty pneu rovnou i koupil, možná by to dal. Já to nezkoušel.

[upravil dne 11/12/11 17:39 od Czedisonek]

Odesláno

Jiné rozměry se do českého TP zpravidla dostaly přepisem z německého atd TP, případně přepisem toho, co bylo zrovna při přihláškové STK obuto. Dřív na to byly hodně benevolentní pravidla, dnes to magistrátní technik bez papíru s razítkem nezapíše. Sežeň si dobrozdání zastoupení značky, že je to alternativní rozměr, a máš to bez problémů - akorát pochybuju, že ti jej dají...

Odesláno

Dík, abych někde obíhal Citroen ČR na to už nemám léta :D

Měl jsem to zkusit když jsem ty zimáky kupoval, teď by to musel leda koupit někdo jinej a ten typák by mohl kolovat po fóru, jinak to řešit už asi nebudu, za tu práci to nestojí.

Odesláno

to jsou jen útržky informací posbíraných po netu a po různých fórech, že by to tak mohlo jít, beru to s hrstí soli, kdyby to bylo akutní a zvednul by se telefon a zavolalo by se třeba do Vysočan na výběžek a položila by se otázka co budou chtít pro zápis alternativních pneu do TP tak bude jasno hned.

Ale jak píšu, tak akutní to zas není.

Ale jako off topic, ono je to taky o náhodě, v roce 2006 mi technik přepsal typ motoru v autě jen na \"dobrý den\" a \"prosím\".

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...