Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych poprosit o radu někoho ze zdejších znalců. I když se to týká Berlinga, tak snad nikoho neurazím. Chtěl jsem Partnera, ale v mých cenových relacích jsem ho nenašel.:-( Zítra se jedu podívat na tohle: http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/citroen/berlingo/9502210 Akorát mám smíšené pocity z těch najetých km, protože to auto vypadá na fotkách podle mě velice pěkně. Ale hodně mě známí zrazujou kvůli těm najetým km. Takže by mě zajímalo, jestli si myslíte, že má cenu do takového auta jít, případně za tuhle cenu. Předem mnohokrák děkuji za rady.

Odesláno

No možná bych šel spíše do něj, než do stočeného auta stejného stáří se 130000km z českého bazaru, tady by se dalo těm km docela i věřit. Takže víš co přibližně kupuješ dáš si stranou 10000,- na nutný servis a máš pěkné auto. Neřeším cenu ani stav, jen ty km, kdyby bylo stočený tak bude stočený podle mě víc, takže to můžou být reálné km.

Odesláno

Hm ty kilometry jsou na benzín hodně, ale chtělo by to poslechnout. Pěkně zastudena až do zahřátí, projet včechny režimy ... Pokud to bude tiché, neklepající, necukající, s klidným volnoběhem... a samozřejmě všechny standardní věci týkající se náprav... tak proč ne. Pak bych uvažoval už jsen o tom kolik km ročně najedeš a na jak dlouho to chceš tím pádem mít.

Ovšem tedy na tenhle bazar jsem moc pěkné věci neslyšel... :bojim

[upravil dne 5/12/11 23:12 od koblih69]

Odesláno

koblih69: To jsem se chtěl taky zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti s tímhle prodejcem...Vyskytly se u něj nějaké problémy?

Jinak já právě zastávám názor, že vezmu něco levnějšího s tím, že do něj pár tisíc vrazím a pak ty věci už nebudu muset řešit, než kupovat něco dražšího, u čeho nevím, jestli to má ten udávanej nájezd (což nevím ani tady, ale snad by to někdo nestáčel na 270000:-) a nakonec tam člověk ty peníze nasype taky....No uvidím na místě. Každopádně zatím všem děkuji za rady a hádám, že něco přidám po osobní prohlídce.

Odesláno

ak ještě doplnění. Jsme se tam byli podívat a zdálo se nám to v pohodě. Akorát bych se rád optal, jestli je možný někde zjistit na netu věci podle VIN. Spíš pro jistotu. Já našel akorát databázi, jestli to není u leasingovky a přece jen: Důvěřuj, ale prověřuj.:-)

VIN: VF7GJNFUC93092663

Odesláno

Toto je citroen, zajdi raději na citroen-club, tam ti VIN ověří na garanční údaje.

Jinak jsem taky zastáncem toho koupit s vyšším nájezdem ale pravdivým ... ale nevím, co benzin vydrží ...

• O 4 týdny později...
Odesláno

sirdik: Jj, koupil. Zatím jsme toho s tím moc nenajezdili. Potřebuju nechat udělat rozvody, takže ho používáme výjimečně. Co jsem s tím jel, tak se mi to zdá v pohodě. Ale to ukáže až čas, jestli to byl nebo nebyl dobrej nákup.:-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...