Vlasta Nezmar Odesláno 5. duben 2005 Odesláno 5. duben 2005 V zimě při kradších jízdách se mě sráží voda v oleji Na dolévacím víčku je bílá pěna a lítá až do vzduch filtru. V létě je to v pořádku, pozoruju to už několik let. Je to normální? Mám motor 1,6 benzin r.v.92 Citovat
sipka Odesláno 5. duben 2005 Odesláno 5. duben 2005 Mě to dělá taky, ale když jedu něco delšího tak to zmizí, já bych řekl, že je to normální jev. Citovat
Fusion Odesláno 5. duben 2005 Odesláno 5. duben 2005 sem si dneska taky všiml, že po zimě zmizly všechny ty srajdy co byly pod víkem oleje Citovat
Ferry Odesláno 5. duben 2005 Odesláno 5. duben 2005 nekolikrat (nejmin 3krat) reseno v historii.Zatuhnuti te hmoty v odvetravaci hadici od klikovky muze vest az k vystreleni merky oleje a zasr..ni celeho motoru od oleje.Nekdo z clenu vymyslel vyhrivani te hadice aby v zime v ni nezatuhavala smes oleje a vodni pary, vse je v historii, pouzij Vyhledavani Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.