Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

auto je na znackach od 23.6.2011 a mne zapisali na inspektorate do technicaku datum prvej registracie a datum prvej registracie v SR 25.11.2011. Cize obidva datumi mam rovnake ale prvy datum ma byt 23.6.2011. Ked som bol potom s technicakom na STK a EK kamos co tam pracuje si vsimol ze mam na prd datum a ze druhy by ma vratil na inspektorat nech to opravia. Na protokolocha nalepkach od STK a EK mi dali spravny datum. Riesit to? nechat to tak? To by znamenalo zase nova ziadost nove kolky novy technicak no uz sa mi to nechce absolvovat.

Odesláno

nazdar robozv .. az teraz som si vsimol ze mas nove presuvadlo.. gratulujem a zaroven chvalim vyber..

k tvojej otazke... na akych znackach bolo auto od 23.6.2011.. na slovenskych? lebo ako som postrehol auto je z Hodonina ak sa namylim..

[upravil dne 15.12.2011 21:02 od banan1987]

Odesláno

nema zmysle.. lebo v technickom mas udane.. Datum prvej evidencie v SR.. a tam mas kedy si prihlasoval.. ale ak ti dali rovnaky aj datum prvej evidencie vozidla rovnaky tak to neries... pretoze je to tvoja chyba...:D na okienku na policii je napisane ze si mas pri okienku skontrolovat vsetky udaje v TP ci sedia.. ale vieme ako rychlo to bezi a ako dlho si musel cakat kym ti dali znacky.. taklze to neries ak chces usetrit

Odesláno

Nejdem to riesit iba som chcel vediet ci nema s tymto niekto nejaku skusenost.

Ked som daval ziadost na urad v podstate som cesky technicak prepisoval na ziadost a datum som dal spravne lebo ju mam doma ofotenu proste chlapik na urade sa kopol a dal zly datum. Na policii som cakal cca 3min:D lebo tam mam znameho.

Odesláno

Chcem sa opytat niekoho kto ma automaticku dvojzonovu klimu a vyduchy pod laktovou opierkou:

1-Dnes som skusal kadejake kombinacie ohladom teploty vzduchu z vyduchov /klimu na teplo, auto, rozne teploty, rozne moznosti tepleho vzduchu myslim na nohy, zo strednych, vrchnych/ a z tychto vyduchov spod laktovej opierky stale isiel studeny vzduch preco? Ma to tak byt?

2-Ked zapnem na klime AUTO tak sa mi rozsvieti alebo zapne aj klima ma to tak byt?? V knizke je to popisane ako samostatne moznosti alebo nie?

3-Ked dam rozmrazovanie alebo odmlzovanie predneho okna tak sa mi zapne aj klima a roztocia sa naplno ventilatory a ked ich chcem dat na menej tak sa vypne rozmrazovanie celneho skla a aj klima ma to tak byt?

Odesláno

čeče robo , včera jsem měl možnost vozit se v 308 SW po faveliftu s tímto motorem a docela dost zklamání , na to že mám ten samej motor v 207 navic z automatem coz je u vykonu mínus tak musím říct že 207 proti te 308 je ferrari .

Odesláno
Chcem sa opytat niekoho kto ma automaticku dvojzonovu klimu a vyduchy pod laktovou opierkou:

1-Dnes som skusal kadejake kombinacie ohladom teploty vzduchu z vyduchov /klimu na teplo, auto, rozne teploty, rozne moznosti tepleho vzduchu myslim na nohy, zo strednych, vrchnych/ a z tychto vyduchov spod laktovej opierky stale isiel studeny vzduch preco? Ma to tak byt?

2-Ked zapnem na klime AUTO tak sa mi rozsvieti alebo zapne aj klima ma to tak byt?? V knizke je to popisane ako samostatne moznosti alebo nie?

3-Ked dam rozmrazovanie alebo odmlzovanie predneho okna tak sa mi zapne aj klima a roztocia sa naplno ventilatory a ked ich chcem dat na menej tak sa vypne rozmrazovanie celneho skla a aj klima ma to tak byt?

1. mal by ísť taký vzduch, aký vychádza aj z troch stredových výduchov na palubovke. Ideálne skúšať pri zapnutom AUTO a zahriatom motore...

2. AUTO = AUTOmatická KLÍMA = počítač si sám vyhodnotí, aký studený/teplý vzduch vyšle z akého výduchu.

3. v tomto prípade si francúzski inžinieri povedali, že ak chce niekto odhmliť/rozmraziť čelné okno, chce to určite urobiť čo najrýchlejšie a tak to vymysleli tak, že ventilátory sa točia na maximum. To, že je pri tom zapnutá klíma, je pre to, lebo klíma vysušuje vzduch oveľa rýchlejšie ako klasická ventilácia.

Odesláno

na airbagu to neni.

Co sa tyka motorizacie a osadenia tohoto motoru v inych autach to neviem porovnat ale mozem skonstatovat ze tento motor sa neda porovnat ani s kratkou verziou a toboz nie v 207ke urcite je dravsi ako v mojom aute. V 307ke som mal benzin 1,4 65KW a ked to porovnam s tymto autom a motorom 1,6 88KW tak je to uplne niekde inde mne to bohate postacuje a ja som s tymto autom zatial spokojny to znamema z mojho pohladu ze teraz mam Ferrari:o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...