buga Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 na to si dosiel az teraz ??? :D:D robo robo taketo musis hned, prirucka a ides, jeden vecer len sa v tom hrabat Citovat
pipistrel Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 ale zasa ako to cloveka potesi ked postupne prichadza na taketo veci Citovat
robozv Odesláno 29. prosinec 2011 Autor Odesláno 29. prosinec 2011 priznam sa az teraz som sa k tomu dostal lebo som si myslel ze to da zabrat sparovat to a ono mi to trvalo cca 5min s precitanim navodu. Polepsim sa Citovat
robozv Odesláno 29. prosinec 2011 Autor Odesláno 29. prosinec 2011 este musim postudovat telefonny zoznam lebo ked som si dal vyvolat posledne volania ukazalo mi iba cisla bez mien. Postudujem slubujem cez vykend ako to funguje Citovat
Modzillo Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 pozor na frajerky, keď bude manželka na palube... Citovat
buga Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 pozor na frajerky, keď bude manželka na palube... hehe, aha, niekto sa prezradil no mna to blbo sparuje, resp sparuje dobre, len posledne volania vacsinou nechce ukazat jednoducho nevojde do toho a len do telefonneho zoznamu:( Citovat
robozv Odesláno 31. prosinec 2011 Autor Odesláno 31. prosinec 2011 vcera sused zaparkoval vedla mna a nedalo mi to urobit foto, podla mna je 308sw o poznanie väcsia ako 307sw ci?? A vsimol som si skoro na kazdej 307ke tie strieborne lyziny ze sa nejak na nich osuchava farba a su take cierne, uvidime co to spravi casom na 308kach. [upravil dne 31.12.2011 08:31 od robozv] Citovat
robozv Odesláno 31. prosinec 2011 Autor Odesláno 31. prosinec 2011 dnes som skusal volanie cez auto a: ked som si dal vyhladat telefonny zoznam z telefonu tak mi nejako divne vyvolalo menny zoznam podla abecedy a-z myslim podla krstnych mien napr: ked mam v zozname viac mien s krstnym menom Jan tak boli vsetci za sebou to iste s Peter atd...(od Andreja az po Zuzanu) cudne co? nerozumiem tomu. Do telefonu si ukladam najskor priezviska a na sim to mam ulozene asi opacne. zeby si vyvolalo zoznam podla sim karty podla abecedy!!! [upravil dne 31.12.2011 14:21 od robozv] [upravil dne 31.12.2011 14:28 od robozv] Citovat
robozv Odesláno 31. prosinec 2011 Autor Odesláno 31. prosinec 2011 Podla mna to nemoze ukazovat kontakty zo sim lebo na sim karte su kontakty ulozene meno s jednym cislom a v aute ked mi ukazalo kontakt u ktoreho viem ze mam viac cisel tak pred kontaktom bola taka ikona a ked som rozklikol kontakt tak mi ponuklo ktore cislo chcem volat takze zo to musi byt zoznam s telefonu a nie z sim karty. Citovat
Modzillo Odesláno 31. prosinec 2011 Odesláno 31. prosinec 2011 auto ťahá informácie z telefónu, nie zo SIM karty... Citovat
marko306 Odesláno 31. prosinec 2011 Odesláno 31. prosinec 2011 Robo, tiež vyhľadávaš krajné parkovacie miesta a parkuješ čo najviac na kraji? Citovat
Judes Odesláno 31. prosinec 2011 Odesláno 31. prosinec 2011 Necháva viac miesta pre ostatných, aby mu ho neobili . Citovat
robozv Odesláno 31. prosinec 2011 Autor Odesláno 31. prosinec 2011 byvam v slepej ulicke kde slusne parkovanie po 17 00 je nemozne /iba na balkone/ ked som parkoval tak tam bolo ine auto a stalo ovela blizsie nez je ta 307ka. K tomu tlf zoznamu: ked si udaje taha z telefonu preco ten zoznam co mi ukazuje auto neni v takom poradi a taky isty ako je v telefone? ma niekto skusenost? Citovat
robozv Odesláno 7. leden 2012 Autor Odesláno 7. leden 2012 mam jeden dotaz na tych co maju SWcko. Ked zrolujem zadnu kuftovu roletu a chcem aby ty pevna cast ktora ma usko drzala kolmo nahor tak pri malom drgnuti spadne dole proste to nedrzi. Da sa s tym nieco spravit? vase skusenosti? Citovat
MartinR Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 Taky mě to s.... .Drží jen když nejsou nahoře opěrky.Jinak padá, padá a padá. Citovat
palokalo Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 ja som s tym nemal problem zatial. Drzi mi to.. aj ked nejako extra casto to nevyuzivam Citovat
robozv Odesláno 17. leden 2012 Autor Odesláno 17. leden 2012 Info: takze dnes som si bol vyzdvihnut mojho krasne umyteho milacika pretoze som si dal namontovat konecne cuvacie senzory ktore mi v cene nalakovali do farby karoserie. Doprial som si aj kozenu ciernu hlavicu riadiacej paky, napravili mi aj taky kryt na podvozku ktory som nechtiac poloodtrhol ked som isiel lyzovat /ach tie podvozky za toto ma peugeot vekle -/ a co sa tyka kufrovych dvier tak aj ked by to vyrovnali aj tak by to bolo vidiet takze to necham tak. Pre auto som bol veder takze zatial iba taketo foto [upravil dne 17.1.2012 20:25 od robozv] Citovat
robozv Odesláno 17. leden 2012 Autor Odesláno 17. leden 2012 Inac senzory su super ked som cuval medzi dve auta senzory detekovali aj auta medzi ktore som cuval cize pip pip pip:mrk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.