Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
pozor na frajerky, keď bude manželka na palube... :D

hehe, aha, niekto sa prezradil :)

no mna to blbo sparuje, resp sparuje dobre, len posledne volania vacsinou nechce ukazat :( jednoducho nevojde do toho a len do telefonneho zoznamu:(

Odesláno

vcera sused zaparkoval vedla mna a nedalo mi to urobit foto, podla mna je 308sw o poznanie väcsia ako 307sw ci??

A vsimol som si skoro na kazdej 307ke tie strieborne lyziny ze sa nejak na nich osuchava farba a su take cierne, uvidime co to spravi casom na 308kach.

[upravil dne 31.12.2011 08:31 od robozv]

post-27360-14109621518982_thumb.jpg

Odesláno

dnes som skusal volanie cez auto a: ked som si dal vyhladat telefonny zoznam z telefonu tak mi nejako divne vyvolalo menny zoznam podla abecedy a-z myslim podla krstnych mien napr: ked mam v zozname viac mien s krstnym menom Jan tak boli vsetci za sebou to iste s Peter atd...(od Andreja az po Zuzanu) cudne co? nerozumiem tomu. Do telefonu si ukladam najskor priezviska a na sim to mam ulozene asi opacne. zeby si vyvolalo zoznam podla sim karty podla abecedy!!!:o

[upravil dne 31.12.2011 14:21 od robozv]

[upravil dne 31.12.2011 14:28 od robozv]

Odesláno

Podla mna to nemoze ukazovat kontakty zo sim lebo na sim karte su kontakty ulozene meno s jednym cislom a v aute ked mi ukazalo kontakt u ktoreho viem ze mam viac cisel tak pred kontaktom bola taka ikona a ked som rozklikol kontakt tak mi ponuklo ktore cislo chcem volat takze zo to musi byt zoznam s telefonu a nie z sim karty.

Odesláno

byvam v slepej ulicke kde slusne parkovanie po 17 00 je nemozne /iba na balkone/ ked som parkoval tak tam bolo ine auto a stalo ovela blizsie nez je ta 307ka.

K tomu tlf zoznamu: ked si udaje taha z telefonu preco ten zoznam co mi ukazuje auto neni v takom poradi a taky isty ako je v telefone? ma niekto skusenost?

Odesláno

mam jeden dotaz na tych co maju SWcko. Ked zrolujem zadnu kuftovu roletu a chcem aby ty pevna cast ktora ma usko drzala kolmo nahor tak pri malom drgnuti spadne dole proste to nedrzi. Da sa s tym nieco spravit? vase skusenosti?

• O 2 týdny později...
Odesláno

Info:

takze dnes som si bol vyzdvihnut mojho krasne umyteho milacika pretoze som si dal namontovat konecne cuvacie senzory ktore mi v cene nalakovali do farby karoserie. Doprial som si aj kozenu ciernu hlavicu riadiacej paky, napravili mi aj taky kryt na podvozku ktory som nechtiac poloodtrhol ked som isiel lyzovat /ach tie podvozky za toto ma peugeot vekle -/ a co sa tyka kufrovych dvier tak aj ked by to vyrovnali aj tak by to bolo vidiet takze to necham tak.

Pre auto som bol veder takze zatial iba taketo foto

[upravil dne 17.1.2012 20:25 od robozv]

post-27360-14109621834847_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...