Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Neví někdo prosím o člověku,který pískuje?Potřebuju otryskat alu Ouragany co jsem koupil!Dostal jsem pár tipů na firmy co dělají renovace alu kol,ale po sdělení ceny cca 2500Kč za 4ks a víc mě přešla chuť...mám kámoše co mi je stříkne i s barvou za hubičku!

Odesláno

Máš to trochu z neruky,tady u nás pískujou,ale abrazivem hrubym,jednou jsem viděl otryskaný kola a myslel jsem že si sednu,katastrofa:blicismajlik

ale nevim přesně, někde ve Vlašimi dělaji s pískem,a to už je o něčem jinym

Odesláno

kuličkama to můžu mít za flašku,ale to je mazec a v alu budou důlky jak prase,potřebuju písek...

Genzer za jak dlouho by to bylo hotový?že bych udělal výlet:myslim:D:D

Odesláno

je to pro nekoho,kdo nespecha.nedelam to ja,zavolam jednomu borcovi a kdyz ma cas,prijede si pro to.posledni kola mel tyden,a trvalo 14dni,nez se stavil,aby si je vyzvedl.Asi tak.super cena pro toho,kdo nespecha.Delal mi uz tak troje elektrony a max. spokojenost

• O 3 měsíce později...
Odesláno

čaute kluci :):papa .. opiskuje mi někdo za nějakou rozumnou cenu moje ouragany??? tady někde v okloí přerova (nebo někde ve střední moravě??? díky za ochotu kdyžtak SZ

Odesláno

Vím že pískujou a lakujou v Prchalově u Příbora, ale to máš člověče celkem z ruky. :myslim

Leda bys jezdil občas kolem. Nechával jsem tam dělat jednu sadu, vypadají hezky a cena taky nebyla strašná (250,- za jedno kolo, pískování + komaxit).

Odesláno

znáte někdo Meoptu ?? piskujou tam ale nevim jestli to tam dat, musi na to byt nějakej specialni pisek nebo tak??? Slyšel jsem že to muže narušit strukturu tronu a on pak muže prasknout někdy.. jeden co to nechával v meoptě právě piskovat a pak nalakovat tak po měsici mu jeden praskl tak právě toho se bojim.. ale třeba to byla náhoda nevim

Odesláno

nepočítej s tím,že po tryskání budou hladký... bude to asi něco jako pomeranč nebo celulitida..:-) to by museli tryskat opravdu jemňoučkým písečkem a to už nikdo nedělá... řešil jsem to asi před 5ti lety... ale kamoš si ouragany vojel šmirglem pod vodou 300 a pak 500 tuším a pak je stříkl sprejem a vypadaj náááádherně... a vyšlo ho to na 150 kč sprej a 25 kč šmirgle pod vodu...

Odesláno

Ono by se to pískovat nemělo s ohledem na možný úběr materiálu. Pokud vezmeš odstraňovač nátěrů tak to jde krásně dolů v nejhorším případě na 2x. Pak se opraví drobná poškození a může se leštit nebo stříkat.

Odesláno

KoudaK : nemůžu souhlasit v práci pískujeme formy přes které lisujeme hliník a ten se pak měří na microny-drsnost a je to perfektně hladké:super a né jenom na dotek ale musí to splňovat nějaké hodnoty,na dotek je to hladké pořád :D

[upravil dne 20/3/12 20:46 od Gabriel 307]

Odesláno

požíváme nějaký korund,nevím jaká zrnitost

koblih69 : o úbytku materiálu,taky záleží čím se pískuje,skoušeli jsme různé materiály kov,sklo,písek-různá zrnitost,ten úbytek materiálu není moc velký-skoro nulový

na tom disku by to nebylo poznat vůbec:super

[upravil dne 20/3/12 20:45 od Gabriel 307]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...