Dakaros Odesláno 3. prosinec 2011 Odesláno 3. prosinec 2011 Ahoj Pežoťáci. Na popud bývalýho majitele Stiflera sem dávám pár fotek svého autíčka... Myslím, že mnozí ho již znáte, pro ty co ne... Jedná se o Automobil Peugeot 306 GTi-6, r.v. 1999, 2.0l, 163splašených mustangů por kapotou :-) nynější stav najetých km= 121 000. Foto na podzim po přivezení domů: [upravil dne 3/12/11 16:18 od Dakaros] Citovat
Dakaros Odesláno 3. prosinec 2011 Autor Odesláno 3. prosinec 2011 Autí jsem koupil s nemocným čumáčkem, při opravách jsem svařoval světla a napadlo mě trochu pozměnit LEDky a takový byl výsledek Citovat
Dakaros Odesláno 3. prosinec 2011 Autor Odesláno 3. prosinec 2011 No, né dlouho potom následovala pokuta od PČR za tu krásnou modrou, takže teď jsou LED odpojený a půjdou tam žlute nebo bílé... Citovat
Dakaros Odesláno 3. prosinec 2011 Autor Odesláno 3. prosinec 2011 No a takto vypadalo autí v létě 2011: Citovat
Mizlerek007 Odesláno 3. prosinec 2011 Odesláno 3. prosinec 2011 vitej vitej... moc pěkný GTi ... at dobře louží... doufám, že tě někde potkám na okouknuti... Citovat
Dakaros Odesláno 3. prosinec 2011 Autor Odesláno 3. prosinec 2011 Autí má od koupi opravenej čumáček, nové rozvody motoru, nalakované brzdiče a komplet nové přední i zadní brzdy, nové svíčky už asi 6 krát vyměněnej olej :-D filtr vzduchu, Laděný zadní tlumič výfuku od Magnaflow (není na fotkách), upravená šíře podložek pod 17ti palcovýma kolama. V kufru má své místo decentní 10\'\' subwoofer napájenej 400W zesilovačem (2x200 v reřimu sub... skutečnej výkon je o dost nižší) Nějakej peníz už to spapalo a přes zimu ještě spapá... je na odchodu spojka a v háji řemenice... to mě čeká přes zimu :-) Dále mam v plánu vylepšit sání a nechat načipovat... když bůh v podobě šéfa dá :-D Citovat
Stifler Odesláno 3. prosinec 2011 Odesláno 3. prosinec 2011 Paráda, prostě krásná kára. Jsem moc rád, že zase po dlouhé době vidím nějaké fotky své bývalky. Dřív jsem byl rád, že jsem auto prodal, ale teď bych to všechno s největší chutí vrátil zpátky. Částečnou náplastí na \"bolístku\" byla koupě mého současného povozu, ale už to není ono... Moc současnému majiteli závidim a doufám, že taky uvidím někdy svou bývalku naživo. Citovat
vendelinek Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Je vidět,že se dostala do správných a hodných rukou:super:potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.