Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj Pežoťáci. Na popud bývalýho majitele Stiflera sem dávám pár fotek svého autíčka... Myslím, že mnozí ho již znáte, pro ty co ne... Jedná se o Automobil Peugeot 306 GTi-6, r.v. 1999, 2.0l, 163splašených mustangů por kapotou :-) nynější stav najetých km= 121 000.

Foto na podzim po přivezení domů:

post-3916-14109620860807_thumb.jpg

[upravil dne 3/12/11 16:18 od Dakaros]

Odesláno

Autí má od koupi opravenej čumáček, nové rozvody motoru, nalakované brzdiče a komplet nové přední i zadní brzdy, nové svíčky už asi 6 krát vyměněnej olej :-D filtr vzduchu, Laděný zadní tlumič výfuku od Magnaflow (není na fotkách), upravená šíře podložek pod 17ti palcovýma kolama. V kufru má své místo decentní 10\'\' subwoofer napájenej 400W zesilovačem (2x200 v reřimu sub... skutečnej výkon je o dost nižší)

Nějakej peníz už to spapalo a přes zimu ještě spapá... je na odchodu spojka a v háji řemenice... to mě čeká přes zimu :-)

Dále mam v plánu vylepšit sání a nechat načipovat... když bůh v podobě šéfa dá :-D

Odesláno

Paráda, prostě krásná kára. :super Jsem moc rád, že zase po dlouhé době vidím nějaké fotky své bývalky. Dřív jsem byl rád, že jsem auto prodal, ale teď bych to všechno s největší chutí vrátil zpátky. Částečnou náplastí na \"bolístku\" byla koupě mého současného povozu, ale už to není ono... :( Moc současnému majiteli závidim a doufám, že taky uvidím někdy svou bývalku naživo. :potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...