Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,potřeboval bych poradit. Od včera jsem se stal majitelem 807,pal pc mám v italštině a při nejakém nastavování jsem něco udělal špatně,a nejde mi pc,je tmavý a jen znak peugeotu,nevíte co s tím? Díky za rady

Odesláno

Nefunguje displej ani po nastartování? Protože pokud jsi to dělal při vypnutým motoru mohlo to spadnout do Economy modu (ochrana baterky) a pak rádio nejde znovu nahodit dokud nenastartuješ..

Jinak vítej na klubu..

Odesláno

Spousta věcí je tady už popsána, stačí hledat a ptát se :D

Doplň si do podpisu rok výroby a motorizaci, jinak ten servis v Náchodě ti můžu doporučit a nejen já. Jezdím tam už několik let, dříve ti chlapi měli mít snad autorizák Peugeot v Náchodě.

Odesláno

problém nalezen,strčil jsem do rádia nějaké cd se softwarem a kouslo se to nějak. když to půjde dobře,tak se to jen přehraje,jinak snad jiné rádio

Odesláno

zkuste vrakoviště Plané u Českých Budějovic. Já po netu lovil zrcátko a ze Smrku bylo tuším 2300.- - Aukro z polska 1500.- a z Plané 1000.- :D . Nakonec se nějak samo uzdravilo a mám to snad za 0 .- !

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...