janek7680 Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Ahoj, mám trochu dilema, mám podle tech. průkazu 2088cm3 80 kw a označení HDI ale přijde mi že se ozývá turbo... rv 1998 (datum první reg) a jak se šteluje ruční brzda konkrétně? mám kotouče a na zadní nápravě jsem nic na štelování nenašel... Citovat
Vítek1 Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 HDI samozrejme turbo ma jakej je problem? rucni brzda se staleju na zadnich kotoucich tou dirou co je v bubnu a porom zespodu auta. je to tady dost popsane Citovat
Ferry Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 a proc by se na HDi neozyvalo turbo, HDi ma taky turbo rucka se steluje na takovem bazmeku, co je schovany pod tepelnym stitem koncoveho tlumice vyfuku, musis ten stit sundat a pak dvema 11 klici povolit nejdrive kontramaticku a dotahnout lanko. Alternativa je pak stelovani samostavem na paknach co je v bubinku rucni brzdy na tech kotoucovejch brzdach, bud se tam dostanes otvorem po sroubu kola nebo je zezadu na stitu brzd montazni otvor, zaslepeny tusim modrou zaslepkou Citovat
janek7680 Odesláno 1. prosinec 2011 Autor Odesláno 1. prosinec 2011 HDI má turbo?? :-O sakra, asi půjdu vrátit výuční list automechanika... no podle toho co popisujete asi budu radši parkovat s kvaltem protože přestože jsem si to nechal zvednout na zvedáku a ukázat bylo mi řečeno že se to šteluje na páce ručky, ale na těch samostavech to asi nezvládnu, pod tím štítem bylo jedno lanko tahajíc za druhé lanko spojené na obě zadní kola... asi to nechám odborníkom.... Citovat
ozzy56 Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 HDi nemá obsah 2088, jen 2.1 TD jsou tu i fotky jak se seřizují brzdy, dej hledání Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.