Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak nakonec jsem zjistil že vypouštěcí otvor byl ucpán kouskem jakoby slídy,jak se to tam a kdy dostalo nechápu a když jsem vypustil a znova napustil olej tak se i snímač na displeji umoudřil,blbá shoda náhod a já ještě nemám v garáži kanál,tak auto na hever a šup pod auto,no ale alespoň jsem šel klidně spát

Odesláno

No tak se nakonec potvrdilo co bylo psáno, nicméně pokud je tam takový kus \"nečeho\" asi karbonu, tak bych neváhal ani minutu a sundal vanu a pečlivě vyčistil vanu, spodek a sací koš.

Odesláno

zrejme po vymene oleja ti uvolnilo karbon v motore a zasral ti cidlo oleja a vypustacu dieru zato neni vhodne menit oleje olej je v zaklade rovnaky len kazdy vyrobca si tam da svoje aditiva riadna to alchimia a koblih ti radi dobre cim skor ju dat dole a poriadne vycistit lebo ti hrozi ze ti to ucpe saci kos na cerpadle oleja a zadres motor ja by s tym nejazdil neriskoval by som

[Edited on 2/12/11 13:24 by krtek 2]

Odesláno

No já taky ne, docela by mě zajímalo kolik z toho motoru vyteklo oleje. Já si totiž dovedu asi představit, že tam nějaký kousek byl a při vypouštění sjel na tu díru ale v tom případě podle mě část oleje zůstala nevypustěná i když upřímně celé se mi to nějak nezdá... :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...