janek7680 Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Hledal jsem v tématech ale nenašel jsem tak si nechám poradit... Mám staré autorádio na kazety, je možná výměna na cd případně mp3? ovládání pod volantem oželím... originál to být nemusí je mi to fuk. mám starší sony mohu ji použít pokud to zvládnu... díky Honza Citovat
marko306 Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Áno dá sa vymeniť, vzadu je už iso konektor, tak iba odpojíš a zapojíš. Akurát ti možno potom pôjde neorigo rádio iba pokiaľ budeš mať otočený kľúčik v zapalovaní minimálne na jednotke. Citovat
janek7680 Odesláno 1. prosinec 2011 Autor Odesláno 1. prosinec 2011 To mi nevadí, a je k tomu potřeba ten panel nebo něco?? jak vymontuju to origo a jak tam zasadím jiné?? je návod zde někde? Citovat
Durii Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 ludia ja mam jednu otazku .. mam radio pioneer deh 6700 MP na 406 new model rv:2000 a ono sa zapne hned ako otvorim dvere a vypne sa cca 30 sekund po vypnuti kluca .. chcel by som vediet ci je to nejaka specialna funkcia alebo ako mam hladat nejake dalsie radio co to dokaze [Edited on 1/12/11 17:22 by Durii] Citovat
linomaniac Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 To mi nevadí, a je k tomu potřeba ten panel nebo něco?? jak vymontuju to origo a jak tam zasadím jiné?? je návod zde někde? origo vytiahneš aj za dieru na kazety, na neorigo potrebuješ redukciu na tú dieru čo ostane. Citovat
Ferry Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 otazka je, zda mas uz v aute elektriku s BSI jednotkou, pises, ze mas rocnik 98 a pritom mas v podpisu motor HDi, to je trosku podezrele, HDi se, pokud vim, davaly az v 99 a byl urcitej prechodnej model se starou elektrikou a motorem HDi, pak by to mozne nebylo, pac na stary model se radia s CD mechanikou nedelaly a z noveho modelu ti tam nepujde nejlepe by bylo asi napsat VIN kod aby bylo jasno o roku vyroby a konfiguraci auta, pak se da radit Citovat
marko306 Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 No ja viem o tom, že 2,0HDi 80kw sa začal dávať už v roku 98, nahrádzal 2,1TD, takže to môže byť HDi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.