čakom Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Libor T16: Kolik že tam máš ted koníku? Koukal jsem na tvoje auto v Brně a ve Vyškově a musím říct že to jede moc pěkně Citovat
Bohouš Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Dundee - jj jsem, jen to nebude vůbec zadarmo........takže pokud se někdo hecne a vytasí 120 na dřevo, tak s ním může odjet a mě alespoň odpadnou starosti se zahraničními kupci. Citovat
Libor T16 Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Tak dnes jsem zkoušel tečko bez úprav motoru a snižování váhy a naměřili jsme na sprintu na 400m 9.899s. všechno je to o převodovce. ted doskládám luxusní kastli jako ta červená na fotce , jenom v modré ze 406 a udělám na sezonu bezkonkurenčně nejrychlejší auto do brna na renocar sprint. K dokonalosti této káry mi chybí jen taková drobnost - sedáky ze 207 RC !!!!! Nevíte někdo čirou náhodou o nějakých ? stropnice , sloupky a stínítka už mám taky v černé a vypadá to luxus ! Citovat
tom406 Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Původně zaslal: Libor T16 Tak dnes jsem zkoušel tečko bez úprav motoru a snižování váhy a naměřili jsme na sprintu na 400m 9.899s. všechno je to o převodovce. ted doskládám luxusní kastli jako ta červená na fotce , jenom v modré ze 406 a udělám na sezonu bezkonkurenčně nejrychlejší auto do brna na renocar sprint. K dokonalosti této káry mi chybí jen taková drobnost - sedáky ze 207 RC !!!!! Nevíte někdo čirou náhodou o nějakých ? stropnice , sloupky a stínítka už mám taky v černé a vypadá to luxus ! Libore Libore nechceš mi poslat konečně ten blow ventil???!!!! Citovat
pug Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 to myslis vazne 9,899s? to je neskutocne dobry cas, motor asi nie seria, resp tlak turba? a prevodovka z coho, resp ake prevod pomery? [upravil dne 6/12/08 pug] Citovat
Libor T16 Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 tom - chci , pošli mi prosím v sms adresu. dík převodovka je systém hewland doplněná přerušovačem zapalování , řadím pod plným plynem bez spojky , jak se dotknu řadičky tak vypnu zapalování , tím motor na někoplik ms povolí a kvalt jde vytáhnout , nezavírám škrtící klapku ,tlak turba neklesá a jde pořád naplno. za dobu ,co v normálním téčku řadím na dvojku, dokážu tady zařadit 6x a bez ubrání plynu a prodlevy spojky a pokud jste někdy řadili s Hewlandem , víte , jaká je to palba. z výfuku to při řazení střílí jako ve WRC, asi tam za těch několik ms stihne nastříkat dost benzínu. je to supr. Citovat
Whitetiger Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 libor kto a kde ti bude upravovat riadiacu jednotku- daj nejakeho dobreho typa. Citovat
pug Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 nejde mi ten cas aj tak do hlavy okolo 10s jazdia +500hp auta, kolko spravi cas klasicke seriove T-cko na 400m? typujem tak okolo 14s? Citovat
Libor T16 Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 s ulpně normálním tečkem jsem jel za 13,5 , záleží ,jak rychle se ti daří řadit , v brně proti maranelu jsem jel za 11 s mým tečkem , tam se taky řadí na hovno , ten systém rychléhého řazení bez ubraní plynu je nejlepší , počítám , že s mým motorem a 100kg lehčím autem to dokážu tak za 9,3 ??? doufám . musím ještě nechat od jednoho frajera vyrobit karbonovou kapotu a kufr at to auto je lehké a nemusím vyhazovat interiér , saharu chci taky jinak , abych mohl dát jiné chladiče a prostrčil hadice dopředu na intercoler. Doufám že to pak bude raketka Citovat
BiFF Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 libor: no to bude dobra raketa Bychom v Brne mohli dat sraz Teckari je to tak presne mezi Prahou a Ostravou Jsi je chtel poznat Citovat
Guest KoldasS16 Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 libor:Hej mám doma ty tvoje štítky z toho čela,co s nimi??a potřeboval bych rady kvůli spojce Téčko už je skoro vcajku ale ta spojka..asi tam budu dávat bovden:o anemáš doma navíc tu hydrauliku na spojku??? Citovat
Béďa Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 videl jsem te na renocaru 07, jak si jel proti maranellu.. bylo to pekny videt ty celisti podany az na zem prihlizejicich lidi.. Citovat
Whitetiger Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 no liborovi sa nechce velmi davat rady nam smrtelníkom. [upravil dne 7/12/08 Whitetiger] Citovat
Guest KoldasS16 Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 no určitě nerad prohrává....že nee... Whitetiger : hele jak máš spojku pořád hydraulikou???nebo už lanovod,Bohouš to má na lanovod a mě to čeká tenhle týden Citovat
BiFF Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 White: Vzdyt uz ti to tady psal co tam ma udelane zadny cat zadny filtr atd Citovat
čakom Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Původně zaslal: Libor T16 Tak dnes jsem zkoušel tečko bez úprav motoru a snižování váhy a naměřili jsme na sprintu na 400m 9.899s. všechno je to o převodovce. ted doskládám luxusní kastli jako ta červená na fotce , jenom v modré ze 406 a udělám na sezonu bezkonkurenčně nejrychlejší auto do brna na renocar sprint. K dokonalosti této káry mi chybí jen taková drobnost - sedáky ze 207 RC !!!!! Nevíte někdo čirou náhodou o nějakých ? stropnice , sloupky a stínítka už mám taky v černé a vypadá to luxus ! tak pokud mi do toho něco nevleze tak se dojedu kouknout:D mám to kousek Citovat
Whitetiger Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 biff- som sa pýtal na upravu riadiacej jednotky- nejaký typ na chip- , ale ved to bolo len tak zo srandy. koldas- mne hydraulika odisla asi pred 3 rokmi, vtedy som ju vybral von- je tam spojka ktorou sa da rozdelit ta hydraulicka hadica-tu som rozpojil- vylial som staru hvapalinu a nalial som tam hydraulicku kvapalinu, ktorá ide do zadného odpruženia a spojil som to. sice som to vyberal a zakladal asi 10x kym som na to prisiel ale nakoniec to fungovalo a funguje az do dnes. musis to naplnit tak aby v hadici neostal vzduch ale iba kvapaliva- to znamená, že piestiky na obidvoch sstranách musia byt stlacené. mas na svojom T Vat28? si to robil sám? hod sem nejaké foto ak mas. [upravil dne 7/12/08 Whitetiger] Citovat
Libor T16 Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 koldas - ty štítky by se hodily , já turbo na 28 ještě nikde předělany nemám , to má ted jen koldas , ale budu to dělat , pak je to schopny plnit i do vysokých otáček a s velkým colerem to bode asi dobry. ta úprava jednotky ještě nikde nejela , rozrthalo mě to diferák při prvním ostřejším startu , ale za to nemohla ta jednotka , těch 40 koní a 40 nm na tom nic nezmění, nicméně seriové téčko toto dokáže pěkně oživit , u mého jsem to už nepocitoval , možná ve vyšší rychlosti , když jme čipli BMW 335d o 60 koní ,tak to taky bylo poznat až od čtverky .jinak ten čip dělal viktor otta v prostějově 608409755, musí jít šváb ven, já už mám ty šváby namnoženy, takže vám stačí zajít do opravny televizí ,at vám švába vyletuje a dá místo něj patici a já můžu poslat dva nové , kde jeden bude serie a druhý +40 koní , dá se to pak za minutu přehazovat Citovat
Libor T16 Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 čakome přijed´, tě svezu na březsku přes vrchovou trat´, to se ti bude líbit . Citovat
Libor T16 Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 BIff - - - - nechceš se stavit s tvým téčkem , že bysme tam rupli moji jednotku a zkusili, co to udělá se sériákem ????? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.