Marcos Odesláno 14. srpen 2005 Odesláno 14. srpen 2005 Tak to ja silham po vice vozech, ale nezbyva mi nic jineho asi nez silhat dal... Nemam pul mega na dovoz z JPN nejakeho Nissanu Skyline.. Uff, na peugeot foru a tahat sem japonce, to je snad uz rouhani.. Citovat
voštík Odesláno 15. srpen 2005 Odesláno 15. srpen 2005 DJ: turbo ma jakoby svuj okruh ne? Je sice proppojenej s chlazenim motoru, ale ma svuj vlastni chladic, el.pumpu a dokonce i termostat - ten je ale na telese termostatu na hlave. Nejak to celay nechapu a chladici inzenyr ze me asi nebude Citovat
Fusion Odesláno 15. srpen 2005 Odesláno 15. srpen 2005 voštík: zkus se mrknout na http://www.mjauto.cz/newdocs/princip_motoru.htm mělo by tam o tom něco být. Citovat
DjBoom Odesláno 15. srpen 2005 Odesláno 15. srpen 2005 Původně zaslal: voštík DJ: turbo ma jakoby svuj okruh ne? Je sice proppojenej s chlazenim motoru, ale ma svuj vlastni chladic, el.pumpu a dokonce i termostat - ten je ale na telese termostatu na hlave. Nejak to celay nechapu a chladici inzenyr ze me asi nebude Nó turbo jo ale IC ne. Ten je akorát první na řadě když jde voda z chladiče. Ještě mě napadlo zapojit do IC místo vody klimu ale nedej bože že by to uniklo to by se asi motor uškvařil. Navíc klima by to asi nezvládla Citovat
rimmer Odesláno 16. srpen 2005 Odesláno 16. srpen 2005 vymyslite hovadiny )) 200koni je vam malo ? Citovat
DjBoom Odesláno 16. srpen 2005 Odesláno 16. srpen 2005 Původně zaslal: rimmer vymyslite hovadiny )) 200koni je vam malo ? Hehe nó když sem si kupoval před 2 lety 306ku v dvoulitru taky se mi zdálo že to jede jako kráva (přesedal sem ze 405 TD) ale člověk si rychle zvykne. Navíc ta čtyřkolka si bere dost výkonu. No upřímně chtělo by to posílit a mam na to i časovej plán: 1. Sportovní vložka filtru K&N 2. celonerezovej vejfuk počítanej přesně na Téčko (od turba až dozadu) 3. Výměna turba za HKS GT5250 4. Navržení nového softwaru do ř.j. přesně podle charakteristiky s novejma dílama. No a pak počítám že začne zlobit kardanka a diferák ale s tim už počítám a mam na to taky nalezenou firmičku. Plán tak na rok možná rok a půl ale nejdřív musí běhat na 100% takže musim začít s výměnnou dvou čidel Citovat
voštík Odesláno 16. srpen 2005 Odesláno 16. srpen 2005 DJ Boom: No uz me nebavi se dohadovat jak vypada chladic na tecko, tak tady je: a schema zapojeni v tomto .ZIPu http://www.valachnet.cz/vostik/turbo_modif.zip Snad uz se vyhneme tapani a dohadovani, jak to funguje. BTW: je mozny ze mas uz nejak to chlazeni upraveny od predesleho majitele, Ja mam 100% origosh tak jak to udelali u Pazroutu. Citovat
DjBoom Odesláno 16. srpen 2005 Odesláno 16. srpen 2005 Původně zaslal: voštík DJ Boom: No uz me nebavi se dohadovat jak vypada chladic na tecko, tak tady je: Snad uz se vyhneme tapani a dohadovani, jak to funguje. BTW: je mozny ze mas uz nejak to chlazeni upraveny od predesleho majitele, Ja mam 100% origosh tak jak to udelali u Pazroutu. Heh no jasně já se nedohaduju mam tam přesně tohle. Na mym autě neni neoriginál ani čepička na ventilku nezapomeň že mam poctivě vedenou servisku. Já jen řikal že Druhovýrobní vypadá že je v jednom kuse a nebo se holt prodávaj pouze spolu Citovat
Fusion Odesláno 16. srpen 2005 Odesláno 16. srpen 2005 Sousedi z T16, můžete prosím zjistit kolik máte otáček při 150ti? Pro zvědavost, nějak mě nesedí moje údaje a nevím proč. Citovat
DjBoom Odesláno 16. srpen 2005 Odesláno 16. srpen 2005 Původně zaslal: Fusion Sousedi z T16, můžete prosím zjistit kolik máte otáček při 150ti? Pro zvědavost, nějak mě nesedí moje údaje a nevím proč. Heh no a při jakém zařazeném stupni si to pán přeje měřit? Ale nemyslim že máme stejný převodovky Citovat
Fusion Odesláno 16. srpen 2005 Odesláno 16. srpen 2005 Stejný převodovky, asi ne, o to mě nejde. Pokud možno na 5ku Citovat
KasoMakac Odesláno 17. srpen 2005 Odesláno 17. srpen 2005 Pro toho kdo shanel ten motor (snad je to jeste aktualni a neprodal to): hi .. i have an T16 engine with Gearbox for sale.. 122000 Km the Turbo ist Ok .. 3000 Euro .. no Loom .. no Ecu.. Inzerat je z Aug 11 2005 Je to nakej Mehrang Mashaghati z Nemecka je to celkem makac na prerabky 205 . Uz si postavil dve s motorem 405 T16 a ma f planu \"next ist 205 v6 4x4 Biturbo .. \" Pokud bude zajem kontat sezenu. Citovat
KasoMakac Odesláno 17. srpen 2005 Odesláno 17. srpen 2005 To DjBoom Dival jsem se na tvuj \"petilety plan\" a mam par dotazu. Uz mas ten vyfuck spocitany? Me odesel zadni tlumic a premyslim co s tim. 13 tacu se mi vyplaznou nechce. Nepodelil by ses alespon o napad co tam muzu misto neho vrazit. Pripadne i know how o Tvem vyfucku? Ja mam vlozku od Greenu a zatim funguje Nechci presvedcovat jenom pro informaci ze vlozky ma i jiny vyrobce filtru. Kvuli turbu se zkus podivat na http://forum.405t16.com (musis se zaregistrovat - jenom pro majitele 405 T16), jsou tam schopni kuci kteri tam probiraji zajimave veci a k turbu je tam toho taky dost. Kdo ti bude delat SW do ECU? Mozna by se to zlevnilo kdybychom se spojili? Citovat
voštík Odesláno 17. srpen 2005 Odesláno 17. srpen 2005 Aaaa, koukam, ze se konecne taky zpojil do diskuze postizenec jmenem T16 Nedavno jsem ti myslim psal maila, uz ani nevim ohledne ceho, ale vratilo se to s tim, z eje adresa nonexist. Asi to bylo ohledne ruznejch pocukavani a emergency modech ECU ,ale to uz mam vyrseny... BTW: zadni tlemic mam taky rezavej jaxwine a budu ho taky resit - zatim teda sonduju mezi nerez zpracovavajicima firmama, chystam se do te diry mezi prahou a HK - jak se to jen jmenuje (layiting nebo tak nejak) co mi dokazou nabidnout a hlavne za kolik. Jinak kamos mi slibil, ze by sehnal 3\" nerez trubky, bohuzel jen rovny a nema asi pristup ke kolenam a ruznym jinym ohybum. Kazdopadne bych si predstavoval idelani vyfuck jednoduse ohybany (teda spis nejednoduse vzhledem k prumeru a nerezu ) Inzerat jsem videl, Mahrang je silenec a docela bych ho rad i poznal. Ten motor shanel nejakej posuk, psal jsem mu maila, kolik by za nej jako dal a odepsal, ze tak max 25, zalezelo by na stasvu. Trosku jsem se mu vytlemil. Chudacek..... DJ Boom: jo taaaak, to jsem nepochopil, ze se to v nahrazce prodava v celku (nebo to aspon tak vypada) ja mel za to, ze porad mluvis o jinym chladici.... Budu se muset stavit a okouknout to - dneska to nevyslo, skoda.... jinak mylsis, ze by ten chladic slko objednat a pri nejhorsim vratit? Me se totiz fakt nezda, ze by ho delali jen tak pro par aut, jeste doted a v druhovyrobe..... Fakt mi je to nejaky podezrely...... Citovat
DjBoom Odesláno 17. srpen 2005 Odesláno 17. srpen 2005 Původně zaslal: KasoMakac To DjBoom Dival jsem se na tvuj \"petilety plan\" a mam par dotazu. Uz mas ten vyfuck spocitany? Me odesel zadni tlumic a premyslim co s tim. 13 tacu se mi vyplaznou nechce. Nepodelil by ses alespon o napad co tam muzu misto neho vrazit. Pripadne i know how o Tvem vyfucku? Ja mam vlozku od Greenu a zatim funguje Nechci presvedcovat jenom pro informaci ze vlozky ma i jiny vyrobce filtru. Kvuli turbu se zkus podivat na http://forum.405t16.com (musis se zaregistrovat - jenom pro majitele 405 T16), jsou tam schopni kuci kteri tam probiraji zajimave veci a k turbu je tam toho taky dost. Kdo ti bude delat SW do ECU? Mozna by se to zlevnilo kdybychom se spojili? Tak k odpovědím. Na Vejfuk zatim hledám schopnýho člověka mam pár tipů ale zatim sem je neověřil jak sem řikal nejdřív ty čidla filtr - uvídíme jestli nedám rovnou celou tu bandasku pryč Jo a kampak na mě s fórem tam už sem dobrý 4 měsíce No s tim softem to zkusim domluvit ale dělá se to na autě a přímo na to daný auto takže stačí když má jedno malou odchylku a prográmek je celej jinej Citovat
DjBoom Odesláno 17. srpen 2005 Odesláno 17. srpen 2005 Původně zaslal: voštík DJ Boom: jo taaaak, to jsem nepochopil, ze se to v nahrazce prodava v celku (nebo to aspon tak vypada) ja mel za to, ze porad mluvis o jinym chladici.... Budu se muset stavit a okouknout to - dneska to nevyslo, skoda.... jinak mylsis, ze by ten chladic slko objednat a pri nejhorsim vratit? Me se totiz fakt nezda, ze by ho delali jen tak pro par aut, jeste doted a v druhovyrobe..... Fakt mi je to nejaky podezrely...... No práávě se už nedělá a je jen a pouze na T16 takže ho bude dost problém sehnat natož vrátit. Jestli ho dovezu tak přímo od Valea z FR a ti nechtěj o vracení ani slyšet Citovat
voštík Odesláno 17. srpen 2005 Odesláno 17. srpen 2005 Hmmm, jsem si to myslel No musim to odstrojit a uvidim, ci to nepujde opravit - pak by me asi necekalo nioc jineho nez Cooling MOD - chladic z Micka nebo nejakej, kterej rozmerove pasuje a ten mrnous pujde proste nekam jinam - treba pod ten chladicek serva co je na pricce za naraznikem... Nekde se to misto dozajista najde. Fusion: Nevim to presne, ale pri 3000rpm jedu 120 km/h pri 90km/h je to 2300rpm - tak primou umerou to bude ve 150 3700rpm - mam predpisovy rozmer pneugumy, takze je to snad spravne:super Kolik to toci tobe? Citovat
Fusion Odesláno 17. srpen 2005 Odesláno 17. srpen 2005 Původně zaslal: voštík Fusion: Nevim to presne, ale pri 3000rpm jedu 120 km/h pri 90km/h je to 2300rpm - tak primou umerou to bude ve 150 3700rpm - mam predpisovy rozmer pneugumy, takze je to snad spravne:super Kolik to toci tobe? No právě že taky tak nějak. Citovat
DjBoom Odesláno 17. srpen 2005 Odesláno 17. srpen 2005 Původně zaslal: voštík a to je dobr nebo spatne? Hele tak sem se neudržel a spatlal sem taky video. Alespoň sem nějak využil starý záběry s 306 ale na net pochybuju, 130MB Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.