Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

chlapi, jak je reseno pocitani km do servisni prohlidky?

prevazne jsem mel koncernova auta a tam byl bud pevny nebo longlife

na me 407ce mam servis za cca 1400km a jeste vcera mi to ukazovalo spravne 1400km a dnes mi sviti klic a pise to \"-100km\":o

Odesláno
zmáčkni na vynulování km na palubovce a otoč klíčkem a čekej než ti tam skoči 0 (stále drž čudlík), jinak je to v manualu

jo to vim, ale ja nechci nulovat, do servisu mi zbyva 1400km:(

Odesláno

vždyt jsi říkal -100km

z toho si nic nedělej já mám problém stejnej...vynuluji to a třeba mi to potom ukazuje 16 000km(do servisu) a když to nakopnu tak tam mám rázem jenom 8 000km a potom třeba 1000km....ujel jsem od poslední výměny 13 000km a asi už 6x jsem nuloval...nikdo mi nepověděl proč se to děje...ty to můžeš mít i tím že ti to překročilo roky...je tam bud km nebo roky...já roky mám nastavené na 2 a výměnu na 20 000km a stejně mi to blbne

Odesláno

no budeš si muset zvykat na hodně věcí,ale jelikož já jsem si už zvykal od roku 93 tak mi to nepřijde zas tak strašný.jenom že tu anomálii mám jenom já,každýmu to ukazuje cca dobře.Já už to přestal řešit a nechávám tam -

Odesláno
Do servisného intervalu sa počíta aj čas od posledného nulovania, počet studených štartov atď. Myslím, že po prekročení 2 rokov to padne na nulu.

to je jako promenny interval u VW, tady nejde nastavit pevny interval, ktery by resil jen ujete km a dobu od nulovani?

Odesláno

Kazdy PSA jestli CAN-VAN nebo CAN-CAN si pocita:

1.) Dobu ....... soucasna doba 12 mesicu.......starsi auta 24 mesicu.

2.)Otacky motoru .... diesel 60 milionu otacek ..... benzin 80 milionu otacek.

3.) Najete kilometry.

Nastavit jenom na kilometry to nejde....

Odesláno
vždyt jsi říkal -100km

z toho si nic nedělej já mám problém stejnej...vynuluji to a třeba mi to potom ukazuje 16 000km(do servisu) a když to nakopnu tak tam mám rázem jenom 8 000km a potom třeba 1000km....ujel jsem od poslední výměny 13 000km a asi už 6x jsem nuloval...nikdo mi nepověděl proč se to děje...ty to můžeš mít i tím že ti to překročilo roky...je tam bud km nebo roky...já roky mám nastavené na 2 a výměnu na 20 000km a stejně mi to blbne

Myslim ze pomuze novy soft v BSI a pedantna konfigurace BSI.

Odesláno

jj to jsem si myslel....ale už jsem tě 2x kontaktoval vždy jsme si něco napsali a potom jsi už mlčel,jelikož to jezdí tak to zas tak nehrotím....co ty pedante nezkusíme to znova přes sz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...