Saimon.Skyline Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Ahoj chtěl bych se zeptat.Když mám na pravý noze tu odlehčenou sádru tak s tím řídit můžu nebo nemůžu? Citovat
vendelinek Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 ze sádrou bych do auta nešel řídit,ale záleží kde ji máš,koleno je naprd ,kotník taky,kdysi nedávno sem měl palec na tři kousky na pravý noze a teda můžu říct,že jelo se mi dost blbě,radši sem byl jako spolujezdec:) Citovat
Saimon.Skyline Odesláno 1. prosinec 2011 Autor Odesláno 1. prosinec 2011 no jako já sem s ní už jel.Sice musím opatrně ale jde to.ALe slyšel sem že kdyby mě zastavyly poldové tak dostanu asi pěknou pokutu.Tak nevím Citovat
P607Olda Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Kdysi to bylo tak, že kdo má neschopenku (byť na chřipku), tak nesmí řídit - byl to takový administrativní \"trest\" za marodování. Jinak, co se týká samotné sádry, když budeš řídit přiměřeně opatrně, tak by policajti neměli mít námitku. Ale bereš na sebe zodpovědnost, že se nic nestane - kdyby se něco stalo, tak by ti přitížilo, že se sádra šprajcla, anebo že jsi mohl/nemohl řádně brzdit. [upravil dne 1.12.2011 10:12 od P607Olda] Citovat
vendelinek Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 to máš svatou pravdu,pokuta jak vyšitá jezdil sem jen kousek na převazy každej třetí den,protože palec se nedává do sádry,takže bych to snad okecal,ale stejně sem se radši nechával dovízt,nešlo to:D [upravil dne 1.12.2011 10:14 od vendi.stejskal] Citovat
Saimon.Skyline Odesláno 1. prosinec 2011 Autor Odesláno 1. prosinec 2011 To je děs.Zejtra musím na kontrolu a netuším jak se tam dostanu.Kruci.Asi to budu muset risknout Citovat
nemec.cb Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 kdybych měl sádru na levé noze,tak s automatem bych to neřešil(pokud bych se za volant dostal),bez automatu,nebo sádra na pravé noze jel bych sockou nebo taxalem než riskovat policejní buzeraci. Citovat
Saimon.Skyline Odesláno 1. prosinec 2011 Autor Odesláno 1. prosinec 2011 Já mám na pravý ale neni to ta obyčejná bílá sádra.Je to ta menší odlehčená.Problém je že kdybych jel busem tak jde dva kilometry pěšky a to by mi ta noha asi chcípla.Jedinej problém kterej sem s tím měl bylo že když jsem parkoval tak jsem šlapal na brzdu a přimáčkl jsem i plyn.Jináč sem jel jak pos.anej Citovat
KingSpade Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 tak to seš dobrej jezdit se sádrou...já nezvládnu jezdit autem ani s novýma botama, takže to nakonec dopadlo tak že mám 2 páry nových bot a jezdím ve starých Citovat
Saimon.Skyline Odesláno 1. prosinec 2011 Autor Odesláno 1. prosinec 2011 jo jo s botama mývám taky problém.Ale nenadělám nic.Když musím tak musím Citovat
godzila.01 Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Asi bych se jedině bál že nezabrzdím když bude potřeba ... Citovat
Marcel00 Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 nastiham sa cudovat... asi si idem urobit poriadne silnu kavu Citovat
Přema Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 No já ji ted měl cca 14 dní taky na pravé tu odlechčenou...a řízení nic moc......stát se něco a policie zjistit že si měl sádru tak asi bude problém Citovat
Saimon.Skyline Odesláno 1. prosinec 2011 Autor Odesláno 1. prosinec 2011 právě ty brzdy..Když jsem jel tak sem brzdil levou nohou a to je celkem na prd Citovat
P607Olda Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Tak pokud nemůžeš brzdit, tak za volant nesedej. První dotaz vyzněl tak, že v podstatě fyzicky řídit můžeš, ale co na to říkají předpisy. Citovat
Saimon.Skyline Odesláno 1. prosinec 2011 Autor Odesláno 1. prosinec 2011 jo řídit můžu jen říkám že hůř se šlape na brzdu ale jel jsem s ohledem na to.Ne že by to nešlo.Jde to ale s větší opatrností jinak je to ok;) Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 az budes brzdit v krizove situaci, tak poznas, ze jsi za volant sedat nemel......... Citovat
PítrR Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Já už mám tři týdny sádru na levý ruce a teké sem to řešil. Doktoři mi říkali že jezdit nesmím. Jezdím ale na víkendy z Prahy do Jihlavy a bobky trošku mám. Jezdím tudíž za tmy a doklady mám nachystaný na palubce a sádru bych pří kontrole schoval pod volant, Ještě čtrnáct dní to musím vydržet. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.