Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ze sádrou bych do auta nešel řídit,ale záleží kde ji máš,koleno je naprd ,kotník taky,kdysi nedávno sem měl palec na tři kousky na pravý noze a teda můžu říct,že jelo se mi dost blbě,radši sem byl jako spolujezdec:)

Odesláno

Kdysi to bylo tak, že kdo má neschopenku (byť na chřipku), tak nesmí řídit - byl to takový administrativní \"trest\" za marodování. Jinak, co se týká samotné sádry, když budeš řídit přiměřeně opatrně, tak by policajti neměli mít námitku. Ale bereš na sebe zodpovědnost, že se nic nestane - kdyby se něco stalo, tak by ti přitížilo, že se sádra šprajcla, anebo že jsi mohl/nemohl řádně brzdit.

[upravil dne 1.12.2011 10:12 od P607Olda]

Odesláno

to máš svatou pravdu,pokuta jak vyšitá:D

jezdil sem jen kousek na převazy každej třetí den,protože palec se nedává do sádry,takže bych to snad okecal,ale stejně sem se radši nechával dovízt,nešlo to:D

[upravil dne 1.12.2011 10:14 od vendi.stejskal]

Odesláno

kdybych měl sádru na levé noze,tak s automatem bych to neřešil(pokud bych se za volant dostal),bez automatu,nebo sádra na pravé noze jel bych sockou nebo taxalem než riskovat policejní buzeraci.

Odesláno

Já mám na pravý ale neni to ta obyčejná bílá sádra.Je to ta menší odlehčená.Problém je že kdybych jel busem tak jde dva kilometry pěšky a to by mi ta noha asi chcípla.Jedinej problém kterej sem s tím měl bylo že když jsem parkoval tak jsem šlapal na brzdu a přimáčkl jsem i plyn.Jináč sem jel jak pos.anej :roll

Odesláno

tak to seš dobrej jezdit se sádrou...já nezvládnu jezdit autem ani s novýma botama, takže to nakonec dopadlo tak že mám 2 páry nových bot a jezdím ve starých :D

Odesláno

az budes brzdit v krizove situaci, tak poznas, ze jsi za volant sedat nemel.........

Odesláno

Já už mám tři týdny sádru na levý ruce a teké sem to řešil. Doktoři mi říkali že jezdit nesmím. Jezdím ale na víkendy z Prahy do Jihlavy a bobky trošku mám. Jezdím tudíž za tmy a doklady mám nachystaný na palubce a sádru bych pří kontrole schoval pod volant, Ještě čtrnáct dní to musím vydržet. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...