Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdárek chlapi a možná i ženský.

Snad vám moc nevadí, že jsem si založil tohle vlákno.

Jsem Tomáš z Českých Budějovic a před měsícem a půl jsem se stal štastným majitelem Peugeota 407 SW, r.v. 2007 (možná konec roku 2006). Uvedení do provozu je 31.1.2007 s motorem 1,6 HDI. Najeto by měl mít 108000, tak snad je to pravda. Je to dotažený přímo z Pařížskýho peugeota. V ČR jsme tedy prvním majitelem.

Poněvadž jsem na tohohle krasavce přeskočil ze starýho twinga, tak jsem maximálně nadšenej. Jen mě trošku znervoznuje občasný rozsvícení závady EGR,ale to se snad nějak vyřeší.

A proč to vlastně sem píšu???

No myslím si, že určitě budu mít na vás časem nějaký otázky, tak aby jste věděli o koho jde...

Forum je parádní, myslím si, že ho ale budu pročítat ještě pár měsíců.

Takže to je asi vše...

Odesláno

ahoj, vitaj medzi nami...

ano forum je parada, je tu skvela komunita...

hlavne si precitaj pravidla fora, pouzivaj hodne tlacitko hladat atd...

ale na vsetko casom prides, my ta uz vycvicime :D

vela stastia :papa

Odesláno

Jo jo, hledat hledat hledat a jinak hlavne sekce Servis + Modely -> 407 :)

Odesláno

Tak taky vítám mezi náma,ať autíko slouží a moc nezlobí,hodně km bez nehod

auto máš relativně mladý a kdybys potřeboval něco o zjištění ,jsou tady docela kompetentní klucí co dokážou zabloudit do historie podle vinka ,jako je PE.Tr nebo Martinsk

Odesláno

neslibuju si s tím nic.....Koupě byla náhodná, jel jsem do bazaru pro jiný auto a tohle ho přebilo, tak jsem si ho rovnou odvezl...Přece jen se mi nechtělo jet cca 150 km domu abych si zjistil něco na foru.. přihlásil jsem se sem až když jsem ho přivezl domu.

Odesláno
Koupě byla náhodná, jel jsem do bazaru pro jiný auto a tohle ho přebilo, tak jsem si ho rovnou odvezl .

jo ,takle se mi to líbí,taky takhle nakupuju:D

Odesláno

ja som tiez kupil svojho puga a az potom zistoval historiu VIN.

o tejto moznosti sa nie kazdy dozvie skorej ako kupi auto...

obzvlast taky co presiel na zabozruta z inej znacky auta...

Odesláno

to je tím,že nejste zarytí příznivci peugeota...405,406 ted 407 a 2x scooter Peugeot speedfight II LC a manželka 106 a fotřík 806...

[upravil dne 1.12.2011 14:08 od John_Ice]

Odesláno

jj tak to má byť tak je to správné... netvrdím,že jsem neměl mezi tím něco jiného,ale 405 a 406 jsem měl nejdýl v průměru 5 let( 1,5let 407 kazí mě průměr)...

Odesláno

Taky tě vítám a fóru P-C. Pokud budeš mít na 407 samolepku P-C, tak tě i ostatný členové P-C poznají ;). Jinak přeji mnoho kilometrů bez nehody a plno skvělých zážitků s 407:papa:potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...