technista Odesláno 4. duben 2005 Odesláno 4. duben 2005 Nejakej hajzl mi urazil bocni listu na dverich ridice u 206ky (nevim jak se mu to povedlo). Nevite nekdo jak se tam da pridelat? Popřípade kolik stoji nová?? Citovat
TITANa Odesláno 4. duben 2005 Odesláno 4. duben 2005 no sak skoc do servisu , tam ti povedia kua co som tu ja daky pokladnik ))) Citovat
Kurt Odesláno 4. duben 2005 Odesláno 4. duben 2005 Napsán autorem TITANa no sak skoc do servisu , tam ti povedia kua co som tu ja daky pokladnik ))) No to jsi mu zase pomohl! Citovat
Kurt Odesláno 4. duben 2005 Odesláno 4. duben 2005 Napsán autorem technista Nejakej hajzl mi urazil bocni listu na dverich ridice u 206ky (nevim jak se mu to povedlo). Nevite nekdo jak se tam da pridelat? Popřípade kolik stoji nová?? Zkus se podívat sem: http://www.elitecat.cz, zadej tam co nejpřesněji typ tvého přibližovadla a hledej v Karosérie - Části karosérie nárazníky mřížky. Co jsem se tak díval, tak cena je kolem 250Kč... Citovat
Guest ZILA Odesláno 5. duben 2005 Odesláno 5. duben 2005 teraz nechapu oco ti de jseš rozumove při smyslech:bojim Citovat
Ferry Odesláno 5. duben 2005 Odesláno 5. duben 2005 Napsán autorem technista Nejakej hajzl mi urazil bocni listu na dverich ridice u 206ky (nevim jak se mu to povedlo). Nevite nekdo jak se tam da pridelat? Popřípade kolik stoji nová?? Nova stoji na 5dver 315Kc bez DPH (kod 8545Q7) barvu pisou silver grey - stribrno seda ? , nebo 828 bez DPH v barve auta (kod 8545Y7). Na 3 dver 445 (kod 8545q5) a 708 (kod 8545s8) taktez bez DPH v provedenich jako u 5dver Cena je za jednu listu na leve predni dvere ( ridicovy, jak jsi psal ) [Editován dne 5/4/05 Ferry] Citovat
Kurt Odesláno 5. duben 2005 Odesláno 5. duben 2005 Napsán autorem ZILA teraz nechapu oco ti de jseš rozumove při smyslech:bojim To není první jeho takto \"užitečná\" odpověď. Bohužel při svých \"radách\" dává najevo to, jak je ten, kdo něco neví, úplně blbej:bojim Například tady [Editován dne 5/4/05 Kurt] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.