Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

zrcátko při couvání

Recommended Posts

Odesláno

ahoj. při couvání se mi pravidelně stává, že se mi zrcátko u spolujezdce nenaklopí,abych viděl patník, ale zustane ve svojí poloze. jinak couvací senzory fungujou, tudíž bude asi nějakej špatnej kontakt/čidlo?! poradíte pls. díky

Odesláno

Kde su vypinace na okna je taky cudel, ktorym nastavujes zrkadla. Aby sa ti sklopilo zrkadlo pri cuvani, tak musis ten cudel prepnut bud nalavo, alebo napravo. zalezi natom ktore zrkadlo potrebujes sklonit.

Odesláno

Neviem či je to na všetkých 607-mách alebo to záleží od výbavy ale tie spätné zrkadlá by mali mať funkciu pamäte a myslím si že to je spolu zo sedadlom vodiča taktiež s pamäťou. Ak túto funkciu nemajú, tak sa pri zaradení spiatočky a navolení požadovaného spätného zrkadla nič nedeje zo zrkadlom.

Odesláno

paměť na sedačky i zrcátka mám, tak nevím, kde by mohl být problém..jinak mi to žádnou chybu co by to avizovala nehlásí. zkusím schválně přenastavit zrcátka a uložit, zda to pomůže. jinak díky!

Odesláno

Když chceš aby se ti sklopilo zrcátko v pravo, dej při couvání blinkr doprava, když chceš aby se sklopilo levé, dej blinkr doleva, jakmile vyřadíš na neutrál, zrcátka se vrátí zpět. Když chceš naklonit obě, tak dáš nejdřív blinkr na jednu stranu, a pak na druhou, zrcátka zůstanou naklopená. Ale nefunguje to s výstažnejma blinkrama!!

Ale nejdřív si musíš nastavit jak se má zrcátko naklápět, to si přečti v manuálu, tam je na to postup.

Odesláno

tak při použití blinkrů to funguje, takže ještě jednou ddíky, až se sám divím, že mě to samotnýho nenapadlo :myslim jinak se chci ještě zeptat, zda jde i seštelovat uhel pohledu do zrcátka právě při tom, když je skloněný?

Odesláno

Jo jde u obou zrcátek to jde nastavit. Koukni do příručky od auta. Pokud ji nemáš, je volně přístupná zde: http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/code/index_cs_cz.htm

Jinak jká si myslím, že se to nastavuje tak, že zařadíš zpátečku, dáš blinkr aby se ti zrcátko naklopilo a pak seřídíš joystickem jako by jsi si nastavoval normálně zrcátka. Ale už je to nějakej čas, co jsem to nastavoval, tak nevím přesně, kdyžtak to vyzkoušej.

Odesláno

díky, manuál mam ve Fr, na netu jsem ho už hledal a nic,takže dík. jinak tvojí radu jsem už vyzkoušel (abych tu nebyl už za uplnýho vola :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Takže, jak jsem psal, sklon zrcátek při couvání se nastavuje:

Zařadit zpátečku, dát blinkr na stranu kterou chci sklopit, pak ovladač zrcátek přepnout na to sklopené zrcátko a normálně seřídit kam chci vidět, to samé i u druhého zrcátka a je hotovo. Pak při zařazení zpátečky a blinkru se již zrcátko sklopí do nastavené polohy. Po vyřazení na neutrál se zas vrátí do běžné polohy.

A pozor, pokud jsou zaplé výstražné blinkry, tak se zrcátka nedají při couvání sklopit!! Což mě osobně dost vadí.

Odesláno

mě to fungovalo na staré 607 (2001) zpátečka + blinkr a na nové 607 (2007) se mi to sklopí hned při zpátečce

... další změna - po faceliftu to má otočený ovládání zamykání zadních oken aby si s tím svišti nehráli - standard tlačítko je zároveň s držadlem a vymáčklé mělo červený bok(2001), ted (2007)musí být vymáčklé a vyčuhuje .... další změna že klima ukazovala vždy 20,0 a 20,5 a ted jen 20 a 20,5 - víc mi sedělo starší řešení

[upravil dne 15.12.2011 10:41 od pepa_j]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...