Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

celkeove by te to turbo mohlo vyjit tak na 50t kacek, pokud bys to delal poradne.

jen hruby vycet potrebnych zmen na motoru:

Snizeni komprese

Nejlepe kovane pisty, at to teda uz stoji za to

Sodikove ventily (kdyz uz turbo, tak se vsim vsudy)

JIne svody - nejcasteji zakazkova vyroba, ale mozna by pasovaly z 2.0T s nejakyho Citroena

Turbo - promenliva polozka - zalezi jaky sezenes

Odstraneni vahy vzduchu - neni tam treba, bo by byla porad jen na max.

Jina ridici jednotka - nejlepe programovatelna, at si to muzes upravovat jak za jizdy pomoci NTB nebo zkouset ruzne nastaveni map.)

Asi jsem te vystrasil co? Levnejsi varianta by asi byla koupe 2.0turbo z Xantie, 406ky nebo asi i jineho PSA auta a to vcetne elektriky, ECU a hadic..... A mas to temer bez prace, jen se zapojenim elektriky by sis musel trosku pohrat

A ted to nejhorsi: Celkove vyladeni

Odesláno

anebo radsi vimíšlým?

No te tvoji nalady jsem si zprvu nevsiml, takze sorry :)

Ja mel jeste donedavna stejnou naladu a i ted ji porad mam, akorat neni moc casu ani prosto, kde to realizovat.... Takovych 300k ve 405ce neni zas tak nerealnych :) To uz bych mel skoro wrc!

Odesláno

to David106s16:... tak to pak joo s tim XU9J4 motorem... mam nejakou starou knizku o 309 tak proto jsem nepremyslel ze by to mohl byt Mi motor.... (v oznacenich se nevyznam :-( ).. tak diky :papa

Odesláno

FUSION:už nejsi ve škole

VOŠTÍK:dneska jsem na tomto foru poprve tak jsem chtěl vedět jak to tu je (hned jsem dostal 3- z češtiny). Možna to skusím na prudko jen turbo pak se ozvu, ČUS AUTOBUS

Odesláno

jolik: Ve škole teda nejsme, ale číst příspěvky, ve kterých jsou takové chyby, to se jednomu otvírá kudla v kapse. Uvědom si, že po tobě to bude číst desítka lidí, tak proč nevěnovat trošku času a přečíst si to po sobě aspoň jednou než to pošleš. A i potom tady existuje skvělá funkce EDIT. Omlouvám se za OT

Odesláno

2 Jolik: ne 3, ale 6 ku bych Ti dal. Opravil sis to už sice, ale přesto je \" Vymýšlím \" . To jen pro úplnost a na ochranu nervů některých s kudlami v kapsách:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...