Crack Odesláno 5. duben 2005 Odesláno 5. duben 2005 No prostě těch 130koní není serie a ta vačka teda dává něco okolo 10koní Citovat
oddie Odesláno 6. duben 2005 Odesláno 6. duben 2005 1,9GTI se dělalo v sérii i se 128PS, by? jen krátce. Takže 130PS není žádný zázrak. Citovat
jolik Odesláno 6. duben 2005 Odesláno 6. duben 2005 A co tak dát na motor 1.9gti 88kw Turbo? Vydržel by motor? Citovat
voštík Odesláno 6. duben 2005 Odesláno 6. duben 2005 celkeove by te to turbo mohlo vyjit tak na 50t kacek, pokud bys to delal poradne. jen hruby vycet potrebnych zmen na motoru: Snizeni komprese Nejlepe kovane pisty, at to teda uz stoji za to Sodikove ventily (kdyz uz turbo, tak se vsim vsudy) JIne svody - nejcasteji zakazkova vyroba, ale mozna by pasovaly z 2.0T s nejakyho Citroena Turbo - promenliva polozka - zalezi jaky sezenes Odstraneni vahy vzduchu - neni tam treba, bo by byla porad jen na max. Jina ridici jednotka - nejlepe programovatelna, at si to muzes upravovat jak za jizdy pomoci NTB nebo zkouset ruzne nastaveni map.) Asi jsem te vystrasil co? Levnejsi varianta by asi byla koupe 2.0turbo z Xantie, 406ky nebo asi i jineho PSA auta a to vcetne elektriky, ECU a hadic..... A mas to temer bez prace, jen se zapojenim elektriky by sis musel trosku pohrat A ted to nejhorsi: Celkove vyladeni Citovat
jolik Odesláno 6. duben 2005 Odesláno 6. duben 2005 Nevylekal jsi mně,podívej se jakou mám náladu,a takový jsem pořád.Přesto budu čekat na další odpovědi:) Citovat
Fusion Odesláno 6. duben 2005 Odesláno 6. duben 2005 jolík: malá gramatická poznámka - přemÝšlím, vymÝšlím, nebo? myslím [Editován dne 6/4/05 Fusion] Citovat
voštík Odesláno 6. duben 2005 Odesláno 6. duben 2005 anebo radsi vimíšlým? No te tvoji nalady jsem si zprvu nevsiml, takze sorry Ja mel jeste donedavna stejnou naladu a i ted ji porad mam, akorat neni moc casu ani prosto, kde to realizovat.... Takovych 300k ve 405ce neni zas tak nerealnych To uz bych mel skoro wrc! Citovat
Toman Odesláno 6. duben 2005 Odesláno 6. duben 2005 to David106s16:... tak to pak joo s tim XU9J4 motorem... mam nejakou starou knizku o 309 tak proto jsem nepremyslel ze by to mohl byt Mi motor.... (v oznacenich se nevyznam :-( ).. tak diky Citovat
jolik Odesláno 6. duben 2005 Odesláno 6. duben 2005 FUSION:už nejsi ve škole VOŠTÍK:dneska jsem na tomto foru poprve tak jsem chtěl vedět jak to tu je (hned jsem dostal 3- z češtiny). Možna to skusím na prudko jen turbo pak se ozvu, ČUS AUTOBUS Citovat
Butch Odesláno 6. duben 2005 Odesláno 6. duben 2005 jolik: Ve škole teda nejsme, ale číst příspěvky, ve kterých jsou takové chyby, to se jednomu otvírá kudla v kapse. Uvědom si, že po tobě to bude číst desítka lidí, tak proč nevěnovat trošku času a přečíst si to po sobě aspoň jednou než to pošleš. A i potom tady existuje skvělá funkce EDIT. Omlouvám se za OT Citovat
jolik Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 BUTCH:tu kudlu nech zavřenou a doma,kdybys zas narazil na špatny pravopis a omdlel bys,mohl by ses přezat. Citovat
Hadra Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 2 Jolik: ne 3, ale 6 ku bych Ti dal. Opravil sis to už sice, ale přesto je \" Vymýšlím \" . To jen pro úplnost a na ochranu nervů některých s kudlami v kapsách:papa Citovat
voštík Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 notak ho uz netrapte. holt cestin byt muj velky kobyl a tak to je. Nekdo holt tomuto neholduje, tak ho prece taky muzem nechat dejchat ne? Citovat
jolik Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 BUTCH:Mnoho dotazu na 205gti 1,9:jdi si opravit chyby A BACHA AT SE TI NEOTVIRA KUDLA.:bojim:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.