Petr V. Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 Po výměně chladící kapaliny mi auto po delším stání (více jak 4hod.) hlásí minimum chladící kapaliny doprovázené klasickým pípáním.Před výměnou to párkrát bliklo,ale bez pípání a hned to zhaslo,teď to zhasne až tak za minutu až dvě.Další startování už nic,vždy jen to první ranní,nebo když stojí auto přes den a jede se večer.Kapalina má bod tuhnutí nějak -40 až -50,před tím jsem měl -30. \"Zbláznilo\" se čidlo,nebo co by to mohlo být?Jak tam nalívali tu kapalinu,tak trochu zateklo do čidla,to jsem trochu vysušil,ale jak píši,udělalo to i před tím. Díky za případné postřehy. [upravil dne 29/11/11 10:22 od Petr V.] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 A je tam ty kapaliny dostatek?? Citovat
Petr V. Odesláno 29. listopad 2011 Autor Odesláno 29. listopad 2011 Jak to doplnil,tak tam bylo hodně nad max.,ale já to vytáhl po max, a vyhodil.Ano je tam akorát,trošku nad max. Citovat
Gibon83 Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 mne inak vovec taketo hlasky nepipaju... vo warning log to mam uvedene, ale nevyskoci ta hlaska. da sa to nejak nastavit v BSI alebo PP aby to vyskakovalo? Citovat
xavier Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 pozri kolko tam maš kvapaliny, ked ti zapípa a hodí hlášku, rozsvieti sa ti aj signal STOP? Citovat
Petr V. Odesláno 30. listopad 2011 Autor Odesláno 30. listopad 2011 STOP svítí a jak jsem už psal,kapalina je po výměně,bylo jí tam hodně,tak jsem ubral,momentálně tam mám něco málo přes MAX. Citovat
Petr V. Odesláno 30. listopad 2011 Autor Odesláno 30. listopad 2011 Jak to odvzdušním?Udělám to sám? Díky za tip. Je to jen ten odvzdušňovák na straně řidiče u vstřikovačů? [upravil dne 30/11/11 12:00 od Petr V.] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.