Jacobsoon Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 zdravim, odjíždim pracovně do Špindlerova mlýna na celou zimu a mam licenci od APULU na instruktoring na snowboardu, takže kdyby někdo chtěl naučit na prkně za sympatickou cenu tak se ozvěte.,, můžou to být i skupinky a na věku nezáleží Citovat
Jacobsoon Odesláno 27. listopad 2011 Autor Odesláno 27. listopad 2011 popřípadě rád poradím začátečníkům na dobré cviky ale i pokročilím na zlepšení stylu jízdy a carvingu Citovat
ChouLu Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 v zivote jsem na tom nestal... ale chtel bych to zkusit jak dlouho bych u tebe musel strávit abych se na tom udrzel na sjezdovce? Citovat
Péťa Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Ale licence je do konce roku 2011. Co budeš dělat v lednu? Citovat
Jacobsoon Odesláno 27. listopad 2011 Autor Odesláno 27. listopad 2011 hele licence jako taková je tam sice platná do toho roku pro oficialní záležitosti. Jinak na prodloužení stačí u organizace předložit že mám odučeno jako že mám a přezkoušet... Ve špindlu bych měl být do konce března a na jaře začínám letní sezonu a to na Golf clubu Karlštejn ChouLu: to je individuální záleží na hodně faktorech, ale sjet jakoukoliv sjezdovku bez pádu (sice ne obloučkama) sem schopen naučit za hoďku třeba.. Obloučky se můžeš naučit za 4 hoďky zhruba,, ale třeba i za dvě nebo za 10... mimochodem učil sem i 5ti leté děcko ale i 45ti letou pani :-) Citovat
ChouLu Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 a ses teda primo ve spidlu jo? mozna ze v lednu bych se prijel podivat by jsme se jeste domluvili docela me to laka Citovat
Jacobsoon Odesláno 27. listopad 2011 Autor Odesláno 27. listopad 2011 sem přímo ve špindlu hotel Harmony, neni problém ale dej vědět předem abych si napsal volno.. no je to super, hlavně když se to chceš naučit měl by jsi s instruktorem protože když se to budeš učit sám tak se to naučiš špatně s protirotaci, máchání rukou atd. a pak se to těžce přeučuje Citovat
ChouLu Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 dal bych vedet urco predem jj sam se to ucit nechci... protoze nevim co a jak a pak se naucim neco blbe a uz se to neodnaucim Citovat
georgegg Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 v zimě jezdíme několikrát týdně do špindlu na noční tak bysme mohli někdy dát sraz na svahu:D Citovat
liza6 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 hele licence jako taková je tam sice platná do toho roku pro oficialní záležitosti. Jinak na prodloužení stačí u organizace předložit že mám odučeno jako že mám a přezkoušet... Ve špindlu bych měl být do konce března a na jaře začínám letní sezonu a to na Golf clubu Karlštejn ChouLu: to je individuální záleží na hodně faktorech, ale sjet jakoukoliv sjezdovku bez pádu (sice ne obloučkama) sem schopen naučit za hoďku třeba.. Obloučky se můžeš naučit za 4 hoďky zhruba,, ale třeba i za dvě nebo za 10... mimochodem učil sem i 5ti leté děcko ale i 45ti letou pani :-) Musím to trochu okomentovat, protože snb mám tak trochu v srdíčku. A dokáže mi naštvat, když někdo říká sject sjezdovku (bez obloučku) jakoukoliv. Tím myslíš, že budu umět padací list a můžu na černou třeba na sv.Petra? Citovat
romik1 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 kurna keby to nebolo tak daleko. musim sa naucit lyzovat. co tak stoji hodka instruktaze:myslim teoreticky predlzeny vikend by stacil? ale musel by si mat so mnou riadnu trpezlivost:D Citovat
Jacobsoon Odesláno 27. listopad 2011 Autor Odesláno 27. listopad 2011 hele licence jako taková je tam sice platná do toho roku pro oficialní záležitosti. Jinak na prodloužení stačí u organizace předložit že mám odučeno jako že mám a přezkoušet... Ve špindlu bych měl být do konce března a na jaře začínám letní sezonu a to na Golf clubu Karlštejn ChouLu: to je individuální záleží na hodně faktorech, ale sjet jakoukoliv sjezdovku bez pádu (sice ne obloučkama) sem schopen naučit za hoďku třeba.. Obloučky se můžeš naučit za 4 hoďky zhruba,, ale třeba i za dvě nebo za 10... mimochodem učil sem i 5ti leté děcko ale i 45ti letou pani :-) Musím to trochu okomentovat, protože snb mám tak trochu v srdíčku. A dokáže mi naštvat, když někdo říká sject sjezdovku (bez obloučku) jakoukoliv. Tím myslíš, že budu umět padací list a můžu na černou třeba na sv.Petra? ano přesně tak, je to základní styl jízdy kdy se takzvaně oťukáš, zjistíš jak to pěkně klouže, naučís se při jízdě koukat před sebe do směru jízdy a ne dolu, naučíš se přesouvat váhu atd. atd. tim jakoukoliv sjezdovku sem myslel nejen sklon modrá červená černá ale i povrch, boule atd Citovat
Jacobsoon Odesláno 27. listopad 2011 Autor Odesláno 27. listopad 2011 kurna keby to nebolo tak daleko. musim sa naucit lyzovat. co tak stoji hodka instruktaze:myslim teoreticky predlzeny vikend by stacil? ale musel by si mat so mnou riadnu trpezlivost:D pro představu tady je ceník nějaké školy http://www.yellow-point.cz/cz/ceniky/lyzarska-skola/spindleruv-mlyn/ u mě by sme se domluvily na místě ale určitě by to nebyly zdaleka takové cifry Citovat
Jacobsoon Odesláno 27. listopad 2011 Autor Odesláno 27. listopad 2011 v zimě jezdíme několikrát týdně do špindlu na noční tak bysme mohli někdy dát sraz na svahu:Dto by sme mohly Citovat
georgegg Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 tak až to bude aktuální, teda spíš až napadne tak se ti sem ozvu, jsme tam tak 3-4 za tejden po celou sezonu, tak se snad někdy potkáme Citovat
ChouLu Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 ale jestli si neco zlomím,tak mě i puga vezeš domu Citovat
Jacobsoon Odesláno 27. listopad 2011 Autor Odesláno 27. listopad 2011 když budeš řádně poslouchat učitele a tvé tělo bude poslouchat tvůj mozek neměl by sis nic zlomit Citovat
romik1 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 tak si to dam asi k narodkam.spojim to s navstevou bratranca Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.