Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Poradťe, čo môže spôsobovať po namontovaní HID xenon sady do svetiel a po naštartovaní (nie vždy !!!) ostane svieťiť kontrolka Airbag-u a ABS-ka, nezhasnú a bliká červená STOP-ka, po zasnutí a opetovnom naštartovaní všetko OK ! Čo to môže spôsobovať ? Robí to od namontovania HID sady...ale nie vždy ! Mám nastavené aj denné svietenie ak to pomôže k riešeniu občasného problému...Vďaka ! :myslim

Odesláno
Klid to jo jen přechodný stav za který může bordel v napájení, který xenony dělají. Nebude to trvat dlouho a třeba uvidíš bag z blízka :D

To vážne :bojim, môže to aktivovať Airbag :myslim ako to mám vyriešiť aby to bolo O.K. :(

Odesláno
balasty daj co najdalej od riadiacich jednotiek a napajaj ich cez relatka

Nie sú až tak blízko...sú za chladičom na tom nosníku, vlastne pod svetlami z boku na nosníku...ak vieš ako to má 206-ka

Odesláno

Ne jen umístění ballastů, ale i vedení napájení k nim může nadělat potíže (rušení se tím může šířit po voze). Vlastní zkušenost z jiného druhu vozidel...

Odesláno

Mám slimy a rádio mi stejně slabě ruší. A to je mám napájený od baterky a schovaný mezi světly a chladičem. Podle mě je rozdíl v tom, že je tam navíc ten odpor a není v těle toho balastu.

Odesláno

ja mam slim nahodene zospodu svetiel a napajane cez relatka...ze by mi to rusilo radio som nepostrehol. akurat jeden balast niekedy nenastartuje vybojku, ale uz je na ceste z ciny druhy

• O 3 týdny později...
Odesláno

Takže bohužial som ich musel dať von zo svetiel nakoľko my to rušilo komplet celú elektroniku motora a iných vecí :grr Vždy my načítalo závady do RJ a po načítaní diagnostikou sa závady objavovali v každých systémoch ktoré majú svoju RJ :bojim či už ABS,AIRBAG,AC...raz my aj rýchlomer postál na 0-le...Prosťe to sem tam riadne blblo a bál som sa to tam nechávať aby my to neodpálilo celú ECU motora keďže už sa to niekomu stalo tuším na 407 s HID sadou (povedali my to mechanici v PEUGEOT-e) a aj to že PEUGEOT celkovo hlavne MUX-ové čiže tie novšie modely majú náchylnejšiu elektroniku nespolupracovať s takýmito dorábaními elektro :(

Odesláno
cez tie relatka si to skusal?

Myslíš tie kocky, eliminátor chybových hláxení :( skúšal som to no spravilo to to isté ako bez nich :nevim sice made in china ale veď to je jedno keď to nefunguje :bojim takže asi nič...pokiaľ by to nebolo konkrétne pre 206-ku s MUX verziou :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...