lacek206 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Nazdar, Potrebujem vysvetliť, poradiť jednu vec ohladom balastu (štarteru) xenón sady a to že aký je rozdiel medzi SLIM a CLASIC balastom (štartérom) a ktorý je lepší, kvalitnejší ??? Neviem sa rozhodnúť pretože neviem rozdiely medzi nimi ! Ďakujem za vysvetlivky svieťivosť bude 4300K H1 v šošovkách... Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 slim je tenký,malý, clasic je větší, rozhodně bych bral ten který je kovovej. Citovat
Qcko Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Slim je asi pre tych, ktori sa to pokusia schovat Citovat
lacek206 Odesláno 27. listopad 2011 Autor Odesláno 27. listopad 2011 slim je tenký,malý, clasic je větší, rozhodně bych bral ten který je kovovej. A pročo brať kovový ? A to ozaj je rozdiel len vo veľkosti Citovat
Guest Scratch Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 ano, ve velikosti, lip se to schovava pred policajtama.... Citovat
Adisek Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Schovávejte jak chcete, pokud policajti nevidí ostřikovače světel je to stejně prd platný Musel jim to ale někdo poradit z jejich hlavy to neni Citovat
lacek206 Odesláno 27. listopad 2011 Autor Odesláno 27. listopad 2011 A je to pravda že balasty sa nesmú umiestňovať v blízkosťi elektoniky motora napr.: RJ(ECU) Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Tak to ti budou muset poradit jiní...Já jsem hid měl (kvalitní) a odpálil jsem si motor stěračů. To u 407 je známo... Citovat
Guest Scratch Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Schovávejte jak chcete, pokud policajti nevidí ostřikovače světel je to stejně prd platný Musel jim to ale někdo poradit z jejich hlavy to neni jednak je mam ve vybave a jednak se daji docela jednoduse udelat atrapy :roll:roll:roll:roll:roll Citovat
Edison Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Udělat se dá kde co.. I funkční ostřiky. Mám je v kufru, snad se k tomu ještě letos dostanu. Jinak slim ballasty maj zase výstupní trafo na kabelu. Citovat
Adisek Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Tak to ti budou muset poradit jiní...Já jsem hid měl (kvalitní) a odpálil jsem si motor stěračů. To u 407 je známo... To si je měl daný v hlavních světlometech nebo v mlhovkach ? Citovat
Adisek Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Udělat se dá kde co.. I funkční ostřiky. Mám je v kufru, snad se k tomu ještě letos dostanu. Jinak slim ballasty maj zase výstupní trafo na kabelu. Jen pro info, musej bejt ostřikovače, automaticky nastavitelná výška světlometů a v poslední řadě drobnost jako k tomu určené paraboly. Svítí krásně i to líp vypadá ale za jakou cenu, souseda naboural jeden chlapík, prokazatelně jeho vina, ale řek že ho oslnil u souseda nšli tuhle sadu a od pojišťovny nedostal ani korunu. Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Adisek To si je měl daný v hlavních světlometech nebo v mlhovkach ?[/rquote] v hlavních h1 [upravil dne 27/11/11 20:22 od Jitka+Jirka] Citovat
Edison Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Udělat se dá kde co.. I funkční ostřiky. Mám je v kufru, snad se k tomu ještě letos dostanu. Jinak slim ballasty maj zase výstupní trafo na kabelu. Jen pro info, musej bejt ostřikovače, automaticky nastavitelná výška světlometů a v poslední řadě drobnost jako k tomu určené paraboly. Svítí krásně i to líp vypadá ale za jakou cenu, souseda naboural jeden chlapík, prokazatelně jeho vina, ale řek že ho oslnil u souseda nšli tuhle sadu a od pojišťovny nedostal ani korunu. To by mohlo asi být i na soud, protože by bylo nutno prokázat \"příčinnou souvislost\". Tedy jestliže bych tvrdil, že jsem ho oslnit nemohl, pak by se to muselo poměrně složitě prokazovat. Citovat
Vítek1 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 vsak on nedostal flastra! ale kdyz si ctu podminky povinneho ruceni mam tady pravo pojistitele na uhradu skody: pojisteny porusil zakladni povinnosti tykajici se provozu na pozemnich komunikacich a toto poruseni bylo v pricinne souvislosti se vznikem skody.. myslim ze kdyz bylo v protokolu policie popsano oslneni a nasledne nehomologovany zasah do osvetleni vozidla asi pojistovna nema co resit Citovat
Edison Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Pojišťovna možná ne. Ale když policii oslnění budu popírat, pak policie (vyšetřovatel) musí oslnění prokázat. Pak teprve by šlo o příčinnou souvislost. Jinak samotné provedení úprav ještě implicitně neznamená, že něco nefunguje. Obdobně nedání přednosti v jízdě autu které porušuje max. dovolenou rychlost, i když na hlavní, viníkem je ten, kdo nedal přednost, nikoli ten na hlavní jedoucí devadesátkou v obci. Ten dostane max. flastr za rychlost. Ne za nehodu. Citovat
Adisek Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Až ho uvidim dam sem vědět jestli už nějak dopad /nedopad:papa Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 je to jak pise Edison pokud podepsal, ze ho oslnil, tak je to blby..... Ale ja hid pouzivam uz docela dlouho a jestli na me bliklo 5 aut???? z toho 3 presviceny fabie? Jednou me stavili policajti, ze nemam jezdit ve vesnici (nekde na Vsetinsku) na dalkova svetla, no vysvetlujte jim, ze to jsou HID xenony :D:D: Citovat
lacek206 Odesláno 28. listopad 2011 Autor Odesláno 28. listopad 2011 Tak teda akú sadu ??? Clasic balast alebo Slim balast ??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.