Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím mám problém s vyhříváním sedaček začala mě praskat pojistka měnil sem teda teprve podruhe ( tajně doufám že to bylo na posled ),ale přece jenom nevíte co by to mohlo dělat kdyby se to stalo znova? Po výměně funguje v pohodě ale to předtím taky a pak náhle praskla. Přímej skrat tam nebude , když nepraskne hned .

Odesláno

Klidne to muze byt nekde prodrene a pokud si \"spatne\" sedneme tak nam pojistka udela :papa

Stejne jsem to mel na 405 pak se to zaizolovalo a byl klid - u spolujezdce.

• O 3 týdny později...
Odesláno

pojistku dávám u samou co tam byla tři roky předtím a v manuálu je hodnota uvedená 15 A.

Mě zlobí taky sedačka u spolujezdce. Kde si to zaizoloval ? U 406 nevíš kterej konektor je k vyhřívání abych aspon změřil odpor.

Odesláno

Pro JAREK406.

Sundalo se calouneni po demontazi sedadla a na sedaku byl videt \"preruseny\" drat tak se zapajel a zaizoloval smrstovaci buzirkou.

Cele se to zase \"ustrojilo\" zapojilo a bylo to.

Prace na cca 3hod delalo se to poprve-a je fakt ze to pri detailnejsim pohledu bylo i videt.

Kuze se uz tu a tam nepovedla vypnout .... :(

Odesláno
Pro JAREK406.

Sundalo se calouneni po demontazi sedadla a na sedaku byl videt \"preruseny\" drat tak se zapajel a zaizoloval smrstovaci buzirkou.

Cele se to zase \"ustrojilo\" zapojilo a bylo to.

Prace na cca 3hod delalo se to poprve-a je fakt ze to pri detailnejsim pohledu bylo i videt.

Kuze se uz tu a tam nepovedla vypnout .... :(

ja mám právě čalounění textilní a mám strach abych to neměl našity na tom sedáku, ale zkusím se na to mrknout dík za radu.

A ještě co airbag při demontu sedadla? stačí odpojit baterku konektory a hotovka?

• O 1 rok později...
Odesláno

Nechci zakládat nové téma a proto se zeptám, lze koupit vyhřívací dečky do sedáku i na záda? A nebo zda-li by šli použít i z jiných značek. Bohužel mi sedačky ve 406 nevyhřívají:(, tak to chci opravit, aby vše fungovalo jak má.

• O 6 let později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...