Jarek406 Odesláno 26. listopad 2011 Odesláno 26. listopad 2011 zdravím mám problém s vyhříváním sedaček začala mě praskat pojistka měnil sem teda teprve podruhe ( tajně doufám že to bylo na posled ),ale přece jenom nevíte co by to mohlo dělat kdyby se to stalo znova? Po výměně funguje v pohodě ale to předtím taky a pak náhle praskla. Přímej skrat tam nebude , když nepraskne hned . Citovat
Lihous Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Klidne to muze byt nekde prodrene a pokud si \"spatne\" sedneme tak nam pojistka udela Stejne jsem to mel na 405 pak se to zaizolovalo a byl klid - u spolujezdce. Citovat
Jarek406 Odesláno 12. prosinec 2011 Autor Odesláno 12. prosinec 2011 pojistku dávám u samou co tam byla tři roky předtím a v manuálu je hodnota uvedená 15 A. Mě zlobí taky sedačka u spolujezdce. Kde si to zaizoloval ? U 406 nevíš kterej konektor je k vyhřívání abych aspon změřil odpor. Citovat
h4wk3y Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 snad ti to pomuze... OK406 ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 Pro JAREK406. Sundalo se calouneni po demontazi sedadla a na sedaku byl videt \"preruseny\" drat tak se zapajel a zaizoloval smrstovaci buzirkou. Cele se to zase \"ustrojilo\" zapojilo a bylo to. Prace na cca 3hod delalo se to poprve-a je fakt ze to pri detailnejsim pohledu bylo i videt. Kuze se uz tu a tam nepovedla vypnout .... Citovat
Jarek406 Odesláno 14. prosinec 2011 Autor Odesláno 14. prosinec 2011 Pro JAREK406. Sundalo se calouneni po demontazi sedadla a na sedaku byl videt \"preruseny\" drat tak se zapajel a zaizoloval smrstovaci buzirkou. Cele se to zase \"ustrojilo\" zapojilo a bylo to. Prace na cca 3hod delalo se to poprve-a je fakt ze to pri detailnejsim pohledu bylo i videt. Kuze se uz tu a tam nepovedla vypnout .... ja mám právě čalounění textilní a mám strach abych to neměl našity na tom sedáku, ale zkusím se na to mrknout dík za radu. A ještě co airbag při demontu sedadla? stačí odpojit baterku konektory a hotovka? Citovat
OK406 Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Nechci zakládat nové téma a proto se zeptám, lze koupit vyhřívací dečky do sedáku i na záda? A nebo zda-li by šli použít i z jiných značek. Bohužel mi sedačky ve 406 nevyhřívají, tak to chci opravit, aby vše fungovalo jak má. Citovat
Mizlerek007 Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 taky by mě zajímalo jestli se dají někde za rozumnej peníz ty dečky sehnat... Citovat
xbirnyx Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Jo, dají...koukněte třeba tady: http://www.atnova.cz/eshop/zabezpeceni-automobilu/vyhrivani-sedadel Citovat
Krt€K Odesláno 23. březen 2019 Odesláno 23. březen 2019 Trochu oživím vlákno... netušíte, jaký rozměr má to vyhřívání? Díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.