Saimon.Skyline Odesláno 26. listopad 2011 Odesláno 26. listopad 2011 Zdravím.Přemýšlím o tom že bych si na svou 1:8 16V koupil nějakej laďák.Stačil by nějakej univerzání nebo přímo na model.Napište Vaše názory.Díky Saimon Citovat
koblih69 Odesláno 26. listopad 2011 Odesláno 26. listopad 2011 Koukám v Batelově samej Pežo tuner... co takhle vstřikování metanolu? Citovat
Saimon.Skyline Odesláno 26. listopad 2011 Autor Odesláno 26. listopad 2011 to že bych chtěl laďák je hned tunerstvý?Chtěl bych to je vyladit nic víc Citovat
krtek 2 Odesláno 26. listopad 2011 Odesláno 26. listopad 2011 mal som na inom aute ladeny vyfuk takto som to kupil a islo to ako prve dole ten hluk mi siel na nervy a vzdy mi zalahlo na usi je zas pravda ze taky vyfuk vydrzi o dost km naviac ako origo ( robustne plechy) Citovat
Saimon.Skyline Odesláno 26. listopad 2011 Autor Odesláno 26. listopad 2011 taky sme měli na jiným autě laďák a je fakt že na zadních sedadlech se nedalo moc dlouho vydržet jen co je fakt Citovat
Jimmy106 Odesláno 26. listopad 2011 Odesláno 26. listopad 2011 Stavajici tlumic dej pryc a jezdi bez nej... jsem zvedav jak dlouho te to bude bavit, pak budes rad, ze si ho tam muzes vratit a budes vdecny za to ticho Citovat
Fortune88 Odesláno 26. listopad 2011 Odesláno 26. listopad 2011 ..taky jsem měl při koupi na autě ladák a šel jako první dolů, ten hluk byl strasne slyšet uvnitř auta a jelikož jezdím často s malou dcerou tak jsem šel do origo tlumiče, 406tka je sama o sobe pri vyšších rychlostech docela hlučná a ten výfuk tomu ješte da korunu, ale to je vec vkusu... zaleží třeba kdyby si tam dal přimo pro pažouta ladák kvalitní tak to bude o ničem jiném Citovat
106sťák Odesláno 26. listopad 2011 Odesláno 26. listopad 2011 Já bych ho nedával...po chvíli neříkám hned,ale časem tě to bude sr...t ten hluk a myslím že tím každej kdo má laďák se.... i ostatní,okolí... Citovat
koblih69 Odesláno 26. listopad 2011 Odesláno 26. listopad 2011 Mě ne, mě to neobtěžuje, ale přiznám se, že mi to působí záchvaty smíchu. Nevím proč, ale nemůžu se většinou udržet :D:D Citovat
Saimon.Skyline Odesláno 26. listopad 2011 Autor Odesláno 26. listopad 2011 jo asi máte pravdu.PO čase by mě to asi fakt štvalo.Nebo jak říká Fortune88 nějakej kvalitní ale na to nebudou finance. Citovat
106sťák Odesláno 26. listopad 2011 Odesláno 26. listopad 2011 Mě ne, mě to neobtěžuje, ale přiznám se, že mi to působí záchvaty smíchu. Nevím proč, ale nemůžu se většinou udržet :D:D když to vidíš,slyšíš? Citovat
106sťák Odesláno 26. listopad 2011 Odesláno 26. listopad 2011 to spíš kup nějaký pěkný kolesa,nebo dej pažoutkovi,nový plíce a krev,já se už nemůžu dočkat až budu něco měnit:D Citovat
zpozdilek Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 to spíš kup nějaký pěkný kolesa,nebo dej pažoutkovi,nový plíce a krev,já se už nemůžu dočkat až budu něco měnit:D ja se tež smeju... vždy koukam kdo ma prasklej tlumic :D:D Citovat
zpozdilek Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 a jinak pekny kolesa taky shanim na sve auti Citovat
Fortune88 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 pěkných kol je spousta..ale člověk vždycky neví které vybrat:-) taky se nemůžu rozhodnout pro změnu pořád Citovat
ladosak Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 Pokud máš zájem, tak se mně jeden laďák doma válí. Byl na 309 2,0 benzínu. Je zdravý a v pořádku s docela pěknou koncovkou. Jak bude chvilka tak nafotím, a hodím foto. Dvakrát týdně jezdím s kamionem po D1 tak předání by mohlo proběhnout na pumpě za sjezdem na Jihlavu pokud bys mněl zájem. Citovat
čakom Odesláno 3. prosinec 2011 Odesláno 3. prosinec 2011 pěkných kol je spousta..ale člověk vždycky neví které vybrat:-) taky se nemůžu rozhodnout pro změnu pořád ale ne v rozteči 4x108 co se týka ladaku tak nedavat. touto erou sem si prošel. kvuli ladaku si me policajti vždy všimli a chytli. od dob co ho nemam mam pokoj a tiše kolem nich projedu. Citovat
Saimon.Skyline Odesláno 3. prosinec 2011 Autor Odesláno 3. prosinec 2011 Jo trošku jsem o tom přemejšlel a říkám si že bude možná lepší ty peníze investovat do jiných věcí a třeba koupit lepší pneu.Pořád zvažuju jestli si nasadím zpět ty nízkoprofilový na dojezd a koupim nový, nebo jestli přezuju zimní 15ky který nejsou zas tak nákladný Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.