Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

mal som na inom aute ladeny vyfuk takto som to kupil a islo to ako prve dole ten hluk mi siel na nervy a vzdy mi zalahlo na usi je zas pravda ze taky vyfuk vydrzi o dost km naviac ako origo ( robustne plechy)

Odesláno

..taky jsem měl při koupi na autě ladák a šel jako první dolů, ten hluk byl strasne slyšet uvnitř auta a jelikož jezdím často s malou dcerou tak jsem šel do origo tlumiče, 406tka je sama o sobe pri vyšších rychlostech docela hlučná a ten výfuk tomu ješte da korunu, ale to je vec vkusu... zaleží třeba kdyby si tam dal přimo pro pažouta ladák kvalitní tak to bude o ničem jiném

Odesláno
to spíš kup nějaký pěkný kolesa,nebo dej pažoutkovi,nový plíce a krev,já se už nemůžu dočkat až budu něco měnit:D

ja se tež smeju... vždy koukam kdo ma prasklej tlumic :D:D:D

Odesláno

Pokud máš zájem, tak se mně jeden laďák doma válí. Byl na 309 2,0 benzínu.

Je zdravý a v pořádku s docela pěknou koncovkou. Jak bude chvilka tak nafotím, a hodím foto.

Dvakrát týdně jezdím s kamionem po D1 tak předání by mohlo proběhnout na pumpě za sjezdem na Jihlavu pokud bys mněl zájem.

Odesláno
pěkných kol je spousta..ale člověk vždycky neví které vybrat:-) taky se nemůžu rozhodnout pro změnu pořád

ale ne v rozteči 4x108 ;)

co se týka ladaku tak nedavat. touto erou sem si prošel. kvuli ladaku si me policajti vždy všimli a chytli. od dob co ho nemam mam pokoj a tiše kolem nich projedu.

Odesláno

Jo trošku jsem o tom přemejšlel a říkám si že bude možná lepší ty peníze investovat do jiných věcí a třeba koupit lepší pneu.Pořád zvažuju jestli si nasadím zpět ty nízkoprofilový na dojezd a koupim nový, nebo jestli přezuju zimní 15ky který nejsou zas tak nákladný

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...