Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
nechcem sa odlisovat..len chcem aby mi to vydrzalo aspon pol roka !! uz ma nebavi kupovat nejake lacne pcoviny..ktore v lete vydrzia mesiac dva... a chcem aby mi to aj dobre svietilo, lebo teraz co mam v noci to svieti ako za dušičky...ale kto ma xenon, nepochopi

pouzivam standardne ziarovky osram za 2€ kus uz hodne dlho a svieti to uplne normalne...

nightbreakery a podoobne srakory som velmi rychlo pochopil kolka bije...

[upravil dne 19/11/12 22:50 od Marcel00]

Odesláno

...jinak když už jsme se tak pěkně rozjeli :-) ,tak abych přispěl nějakou novou zkušeností,tak jsem tam dal ty výše zmiňované Ring Automotive xenon ultima +120% (homologace, made in UK) ,cena mezi philips xtreme vision a osram NB, svítí to dobře,srovnatelně s NB i XtrVision,nicméně ,stejně jako tyto dvě, opět žlutě :D (prostě další žárovka do party k NB, xtreme vision, ge megalight ultra nebo bosch super +90%) , tak uvidíme co životnost....

Odesláno

Teda po precteni nekterych prispevku v tomto vlakne,sem zistil,ze asi budu muset zajit na ocni:D. Osram NB sviti v cockach zlute?:myslim,pred nimi sem tam mel HID 5000K a zadnou zmenu v barve svetla oproti NB sem nezpozoroval,krom parkovacek,ty sou fakt zlute:D

Odesláno

Mno člověk by mel alespoň jednou za 2 roky zajít preventivně na oční ... 3500K a 5000 uz by člověk rozeznat mel..a nebo maji soudruzi z francie nejaky extra trik aby to svítilo porad stejně :D:aut

Odesláno

Mno člověk by mel alespoň jednou za 2 roky zajít preventivně na oční ... 3500K a 5000 uz by člověk rozeznat mel..a nebo maji soudruzi z francie nejaky extra trik aby to svítilo porad stejně :D:aut

Odesláno

ja jsem taky laboroval s různýma žárovkama,koupil jsem od osramu standartní Cool blue,pak NB +,i nějaký anglický Elty takový modrý,pak německý Eufab long life.Prostě co se dalo.Ted jsem skončil na Osramu cool blue intesive.Myslím že z těch všech světel co jsem měl asi nejvíc napodobují xenony.A na to že jsou celkem dost modré,tak i svítí.To jsem koukal.I za deště.Pokud jedu po dálnici,tak rozdíl mezi obyčejnou žárovkou,když třeba někoho předjíždím a mou je dost viditelnej.Jen má zkušenost,vyzkoušejte,třeba i vám sednou. Hid-ky jsem nechtěli protože zaprvé si nechci odrovnat elektriku a za druhá,xenonová čočka má jinou parabolu,takže neoslnuje.Okamžitě je poznat jak si někdo flákne hid-ky do klasických světel ať je to čočka nebo parabola,prostě hnus.

Odesláno

mě Eufabky vydržely necelý rok.Standartní Blue Cool mám ted v krabici v autě najezdily tak 10tis km a ty novější Blue Cool intensiv už mám druhý měsíc.Zatím drží.Jezdím denně,takže je nešetřím.Uvidíme.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Pozdravujem, stretol sa už niekto z váš s Osramami, ktoré boli fake? Našiel som totiž na top-auto.sk Osrami H1 Cool blue za necelých 11€ a Cool blue Hyper taktiež za necelych 11 a príde mi to proste málo ...:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...