AnotherOne Odesláno 25. listopad 2011 Odesláno 25. listopad 2011 koblih S tou spotrebou máš pravdu. Strkám tam notebookový disk a stáva sa, že vypadne najmä pri pozeraní 3D. Mám tú telku necelý rok a zatiaľ boli tri aktualizácie FW, dával som ich však preto lebi tam boli, nie že by niečo nefungovalo ako má. lubko áno, môže pripojiť aj priamo káblom, potom nie je treba wifi. [upravil dne 25.11.2011 14:40 od AnotherOne] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 25. listopad 2011 Odesláno 25. listopad 2011 Inak chcem max 43 jku ... Teraz mam 37 cku, a bohato bohato postacuje ... Televizor mam 1,5 od postele, vecsia telka by bol realny problem Momentalne sa rozhodujem len medzi LED alebo Plazma, precital som na to milion veci, takze to bude skorej o nahode, co mi padne do oka a za ake peniaze Citovat
Dano406 Odesláno 25. listopad 2011 Odesláno 25. listopad 2011 Tak potom pozor na ty detajly:D v HD Citovat
Dano406 Odesláno 25. listopad 2011 Odesláno 25. listopad 2011 Zkus se podívat zde: http://www.samsung.com/cz/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/index.idx?pagetype=subtype_p2 na záložce Digitální tuner zatrhni satelitní a potom vybírej [upravil dne 25/11/11 14:08 od Dano406] Citovat
Edison Odesláno 25. listopad 2011 Odesláno 25. listopad 2011 I pro UPC se dá pořídit CI modul. Ale jen ve spec. obchodě. Dělaj to tak, že to je firma, která mj. personalizuje handany právě pro UPC. Ale to jen takovej šolich. Dá se u nich pořídit právě CI modul... ovšem... chtěj číslo smlouvy u UPC. Daj dokupy CI modul a kartu. CI modul je potom váš a karta patří UPC, ale je to spárováno a nastaveno na vaši smlouvu. U UPC se nic navíc neplatí. Vrazíš to obojí do bedny s DVB-C tunerem, naladíš programy a je to. Já osobně to tak mám v jednom z TV doma. Citovat
serzo33 Odesláno 26. listopad 2011 Odesláno 26. listopad 2011 Ja mam LCD32C670,bol to komplet aj CI +HD Skylink karta,funguje paradne,cisty obraz,a ziadne kable,jedno dialkove.Dokupil som si akurat monoblok Astra19,2+23,5.Mam ho pripojeny aj na domacu siet +NET,daju sa na nom pozerat priamo filmy z PC,funguje aj megavideo cez aplikaciu NET PLAYER.Jasne ze ma aj svoje muchy oproti sat.prijmacu .Uz ale vyrabaju novsie modely,radu D,tak neviem ako je to teraz. Mam povolene aj PVR,pritom pri zakupeni tam nebola taka funkcia:D. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.