Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Už je to tady několikrát řešené, ale stejně to zkusím. Mám C8, 2.0HDi,r.v.02,naj rovných 200tis.

Jakmile klesla teplota pod 10stupnů začalo auto špatně startovat a jakmile jde teplota po 4,tak uz nenastartuji. Tak jsem minulý týden dal mechanikovi a jsou vyměněny žhavičky. Ale...včera byl 1 stupeň nad nulou a stejně jsem 3x žhavil a chytlo hodně hodně špatně a dneska ráno na nule a už už nechytlo. Když měnil žhavičky, tak řikal že možná bude jeden vstřik horší a dneska do telefonu že to bude možná tim. Já jsem myslel že teplota na vstřiky nemá vlil,ale asi ano. Jinak celé léto vše bez problemu a když už je auto nastartovane,tak pak uz chyta jezdi pěkně. Jinak co jsem slyšel, tak když je to vstřik,tak že auto i při jízdě cuká a jede hůř. Baterka je ok a od miulého týdne přidávám VIF.

Ještě jsem měnil cca před měsícem pojistkovou skříňku v motoru, to byla taky záhada na měsíc, ale to si myslim že asi vliv na to nemá. Nebo mě napadlo palivový filtr? Cca před měsím,když auto stálo při zmiňované opravě, tak po prvním vyjetí mi napsalo že je filtr ucpaný,ale po prvním tankování už vše ok až dodnes, takže jsem ho neřešil

Odesláno

Prfoč zase hned nové vlákno když hned kousek se přesně tohle řeší. Nelejte to pivo z okna, koukejte jak vypadám.

Za chvíli se to tu úplně zahltí.

A nikdo nebude vědět kde je jeho příspěvek a odpověď.

[upravil dne 24/11/11 19:20 od MotoMoto]

Odesláno

ja cetl uplne vsude ale na svuj problem jsem reseni nenasel,ackoliv jsem,verte nebo ne,procetl vsechny fora nekolikrat :-( .zkusil jsem vsechno co kdo doporucuje,jsem z oboru,ale takovahle francouzska hadanka me se... jinak jsem s \"eurovanem\" hrozne spokojenej :-)

Odesláno

Taky jsem vše pročítal všechny fora a nic. Co jsem našel jsem již odzkoušel a jakmile je nad 11,tak chytá zase dobře. Ucpaný palivový filtr to psalo určitě, přeložit to ještě zvládnu, ale napsalo to jen jednou a jakmile jsem natankoval, tak zase ok.Možná to bylo tim jak auto stálo měsíc.

Před C8 jsem měl volvo v40 1.9Td, aditivum jsem nedával a chytlo vždy, ale musela být baterka 100%, ani jsem nepozoroval že by podle nafty jelo hůře nebo lépe. Možnáto Td je o něco odolnější oproti HDi.

Odesláno

Fap mi to hlásí, ale jenom někdy, nechal jsem ho vyčistit, ale je tam méně té kapaliny. Psalo to něco v tom smyslu unplug fuel filter, ale jak píšu najednout to bylo dobrý. Lepší je ho asi stejně vyměnit.

Odesláno

Fap mi to hlásí, ale jenom někdy, nechal jsem ho vyčistit, ale je tam méně té kapaliny. Psalo to něco v tom smyslu unplug fuel filter, ale jak píšu najednout to bylo dobrý. Lepší je ho asi stejně vyměnit.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Dnes poprvé park.venku-jinak garáž.Baterka 1 rok a den předtím nabíjená-žhaveníkontr.6sekund,pak 5-7otočení a chytil.Ale cho jak žentour(nepřirozené klepání)po 10 sek.se touklidnilo a bězel norm.Jenom že po 8 km a jízdě z kopce na 4 se najednou rozvítila hl-CHYBA EMISNÍHO SYST0MU- a i s kvltem to chcíplo.Po 2 min to chytlo ,ale jede na nozák a když chci vypnout klíček tak to ještě 3 sek.běží a pak zhasne

Odesláno

Dnes ráno u nás -24st.

Bufik zapnutý 15 min pred štartovaním.Po zapnutí kľúčika zasvietilo žhavenie na 2 sec.Potom štartnutie na prvý šup.

Auto síce malo spočiatku ostrejší zvuk ale po minúte už úplne v pohode.

To zapínanie prihrievača pred štartom fakt nemá chybu...môžem len doporučiť:super

Odesláno

Také řeším stejný problém, auto mám půl roku.

Dokud bylo tek 5 stupňů nad nulou tak v pohodě.

Jakmile to kleslo pod nulu, tak je vyjímka když nastartuju na podruhý.

Dnes ani ťuk. Točí jak zběsilý, slibuje ale nenaskočí. Dávám pouze Diesel Verva od Benziny.

Myslíte že mám zkusit do toho ještě přidávat aditiva?

Napadlo mě ještě špatná těsnost vstřiků nabo zanesené. Prosím radu, potřebuji jezdit.(Kdo taky ne co?)

Díky

Odesláno

Tak jsem dneska taky nenastartil. Včera v pohodě, ale, dnešek byl asi na něj moc. Pravdou je, že, baterka je min. 3 roky stará, takže, to bude asi tim. Jinak jsem 20 minut bádal, nad důmyslností frantíků, jak sundat + pól z baterky, a když jsem na to přišel, tak jsem zase pochopil, proč má baterka 2 uši, ven se tomu kvůli koberečku moc nechce. :D:roker

Odesláno

Dnes -22 naštartoval som až na 4x !! Baterka mi už zomierala, ale nakoniec si to rozmyslela:) Odchod z práce -8 pohoda Cesta do práce 8km, takže dobiť sa nemohla /asi/

Až dnes som si všimol, že mi nesvieti kontrolka žhavenia Vždy keď som nasadol, zapol klúčik a čakal 10-20 sekúnd kým som naštartoval Či ma zabijete fakt neviem či mi niekedy svietila, ale dočítal som sa, že by mala:( Je možné že keď nefungujú 1-2 žhaviče, že prestane svietiť??(asi blbosť čo?)

Odesláno

Mám stejný problém s kontrolkou žhavení na 307ce. Hned po otočení klíčku zhasne a nevím co se děje. Starty při -10 a níž jsem už nervově nevydržel a přesedlal na benziňák. Taky bych rád věděl jak dlouho má kontrolka svítit. Pokud zhasíná ihned, tak nevím proč tam je.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...