DanishCitizen Odesláno 15. prosinec 2011 Autor Odesláno 15. prosinec 2011 Díky za rady i podporu pánové! Už mám to vše nachytané, v pondělí, pokud dojedu, dávám auto ke známýmu do servisu. I o levným motoru by prý věděl a ujištoval mě ze to bude tak za 10tis +/- 1-2tis komplet ... takze pokud dojedu měl bych to mít do Silvestra hotové, kvůli svátkum... Až dojedu/ nedojedu dám Vám vědět. V sobotu na noc asi vyrážím. e: jeste dotazik víčko expanzky lepší uplne otevrene, nebo jenom uvolněné? díky [upravil dne 15/12/11 22:05 od DanishCitizen] [upravil dne 15/12/11 22:22 od DanishCitizen] Citovat
Benžík Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 Tiše sleduju a držím palce Já taky. :super:papa Citovat
punkac Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 mělo by stačit povolené ale je to fuk, hodně pomůže, když dáš topení na plný kule a budeš chladit přes kabinu, měl jsem děravej chladič - mrcha prasknul u Mnichova, dojel sem s tím v létě do Rimini ( ty sajrajty na chladič vůbec nepomáhaly) a zpět. S dírou v chladiči cca 1700 km. Na zpáteční cestě se to autu moc nelíbilo, vraceli jsme se ve dne, kdy teplota ráno byla už 20°C - teplota vody v motoru dle budíku pořád 100 -105°C Víčko bylo zavřený a jak se udělal tlak teklo to z chladiče ven. Potom jsem dal topení na 30°C a otevřel víčko a auto mělo teplotu 90°C Vím, že máš puklou hlavu, ale nebál bych se toho, prostě si vezmi kanystr vody a dolévej Jo jinak to byla cesta smrti, protože mi kousek za Rimini odešla spojka vývěvy na podtlak k brzdám. Fakt paráda. Celou cestu jsem jel 100km v hodině, abych mohl předjet TIRáky a auta s karavanama. Hned před ně zařadit a všichni zas předjeli mě. Pořád si držet odstup alespoň 200 metrů. Už to nechci nikdy zažít, ale nakonci cesty v Ústí jsme se tomu docela zasmáli. Takže hodně štěstí a písni, jak jsi dopadl. Měl jsem P406 s hádej čím pod kapotou? (2,1TD) Citovat
DanishCitizen Odesláno 19. prosinec 2011 Autor Odesláno 19. prosinec 2011 V sobotu ani v neděli to nevyšlo, mám ještě povinnosti do utery, tak snad už v úterý vyjedu ... :-/ Citovat
punkac Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 tak jak se jede? Držím palec, venku je docela zima, tak bys to měl zvládnout v pohodě Citovat
DanishCitizen Odesláno 20. prosinec 2011 Autor Odesláno 20. prosinec 2011 cau, hele do hodky vyjizdim... snad Vám napíšu z ČR ) držte palce Citovat
gronholmm Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 Držím palce, a teším se na první zprávu z ČR Citovat
DanishCitizen Odesláno 21. prosinec 2011 Autor Odesláno 21. prosinec 2011 Tak panove po 14hodinach jizdy jsem doma ted jsem fakt unaveny, tak jdu spat... Citovat
marko306 Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 Ejha cestovatel je doma, potom urob nejaký referát o ceste Citovat
punkac Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 urcite napis jak to probíhalo, myslím si, že v pohodě Citovat
DanishCitizen Odesláno 22. prosinec 2011 Autor Odesláno 22. prosinec 2011 Před 3mi dny jsem na internetu narazil na výrobek jménem Steel Seal, který by měl opravit, teda alespon dočasně Těsnění pod hlavou... říkal jsem si, že by to mohlo totálně odrovnat motor atd atd... ale řekl jsem si, že nemam co ztratit, tak jsem to aplikovat a jen doufal. V den odjezdu jsem si udělal víčko od expanzky s pomocí ustřižené útěrky a gumičky do vlasů, aby mi ten gejzír nestříkal do motoru... A nastartoval... zezačátku bílej dým jako kráva, ale naštěstí ten není směrodatný. Zapnul jsem topení na max, větrak taky... chvíli počkal a vyjel... Asi po 3km jsem si říkal, že mi začína být vedro!!!?? Ano, hádáte dobře!! topení fouká teplej vzduch... (když je prasklý tesneni tak by to nefoukalo teplej vzduch, že??) Po 10km (městem) koukám na vodu, je tam 50/50 voda/chladící kapalina.... Nic nebublalo, stejná hladina vody, prostě to vypadalo, že ten Steel Seal fakt funguje, dokonce to ani nekouřilo...!! Na dálnici jsem držel 80-85km/h podle doporučení tady na foru, protože jsem si stejnak nebyl jistej jestli to vydrží 1 000km do Prahy, tak jsem jel s co nejlehčí nohou. Prvních 200km na dálnici jsem to kontroloval každých 50km. Hladina vody pořád stejná! 500km jsem jel cca mezi 80-90km/h, do kopce jsem vždy zapínal přídavný větrák, pak zase vypnul. cca dalších 300km jsem jel mezi 90-105km/h, kontroly po 100km byly povinností a tak nějak mě to uklidnovalo, když jsem viděl stejnou hladinu vody. D8 a kousek před ČR jsem jel 130-145km/h... dojel do Prahy, zkontroloval hladinu vody a pořád stejné.. paráda. Cesta trvala cca 14hodin s tím, že 13hodin čisté jízdy. hned jsem to odvezl do servisu, kde na tom dneska začali pracovat, doufám, že nezapomenou mi to vyfotit, chtěl bych vidět co ten Steel Seal dělá ... Tak abych to shrnul, dojel jsem celkem v pohodě, bylo to peklo, kamionáci problikávali, předjížděli, tzv. nepochopili mě :-S a abych řekl pravdu vyhrála věda na technikou, nebo prostě jenom štěstí? Nejsem zaměstnanec Steel Sealu , opravdu mi to fungovalo na 1000km na jeden zátah, myslím, že jako taková dojezdovka je to super, když to prdne v zahraničí! Nedokážu říct kolik to vydrží. Tady je odkaz:www.steelseal.co.uk/ cena je cca 1 700kč s dopravou, dostal jsem to za 3 dny. Doufám, že Vám nikdy, neprdne těsnení pod hlavou v zahraničí! Ale jestli jo, tak si myslím, že to stojí za zkoušku. V mém případě to vyšlo! Děkuji za podporu & rady! Citovat
punkac Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 hoď sem pak fotky, jestli ti nějaké dají Citovat
Demo Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 punkac - nezlob se, ale jízda bez posilovače brzd.... možná fakt lepší ta mastná tyč..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.