Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zkušenosti s elektronickou cigaretou...

Recommended Posts

Odesláno

No.. spíš... vybereš si baterku jakou chceš, barvy cartů, případně modely jaký chceš... S baterkama.. kupuju jednotlivě 1100 mAh USB. Sadu s timhle jsem fakt nepotkal. Takže po technické stránce mouchy prakticky žádné. Potíž nabíjení přes závit nastane časem, bo se to celý zadělá a pak to blbě vede. USB je zakrytý víčkemk, nic se do toho nedostává, je to v pohodě. Netřeba nějaké nabíješky, prostě se to nabíjí z jakéhokoli USB zdroje. Nemluvě o výhodě, že lze nabíjet a rovnou to hulit. ;-)

Odesláno

Rozhodně souhlasim s Edisonem že Echo je ta nejlepší volba. Taky na něm parádně ujíždim a od doby co ho mám tak sem normální cigárka prakticky nevzal do ruky. Před tím jsem měl systémy T i W a až echo je tou pravou náhradou normálních cigár. Sice sebou stále nosim i normální cigára, ale jsou stále plný a maximálně na ně dojde řada u pivka. ;)

Určitě taky souhlasim s nákupem jednotlivě a baterkou 1100mAh s USB. Nepotřebuješ k tomu nic jiného než baterku, echomizer, případně jestli nemáš tak USB kabel no a samozřejmě liquidy. Doporučuji značku Liqua - výborná chuť, větší výdrž echomizeru a i cena je dobrá. Teď jsem nakoupil 30ml za 150,- :)

Odesláno

Nu a můžeš mi k tomu doporučit veškeré komponenty, které by k tomu byly nejlepší? To znamená komplet, samozřejmě bez náplní. cigaretu, baterku atd. Díky. Už v tom nějak plavu.:papa:papa

Odesláno

Máš to napsaný v tom předchozím příspěvku, nepotřebuješ nic jinýho než baterku, echomizer a případně USB kabel, který se součástí baterky.

baterku bych asi vzal http://www.ejuice.cz/baterie-joye-ego-t-usb-passthrough-1000mah-manual--2853

Echo našroubuješ na baterku, dokapeš liquid a už hulíš.

Samozřejmě pokud by si chtěl tak se k tomu prodává ještě \"stylový\" futrál, ale to je podle mě zbytečnost....

Jen si dej bacha baterky jsou se zámkem proti samovolnému sepnutí, tzn. že i po zmáčknutí tlačítka se nic nestane. Musíš jí odemknout tak že 5x za sebou rychle zmáčneš tlačítko v maximální době 2 sekund. Pak se ti dioda v tlačítku rozbliká a už to frčí.

jsou i tací co nečtou manuály a zamklou baterku reklamovali že je nefunkční:D

Jo a nelekni se první potahy z nového cartomizeru zpravidla nebývají nijak úchvatné, je potřeba aby se žhavící tělísko správně zajelo a to je tak od druhého doplňování:papa

[upravil dne 14/11/12 13:59 od Brizan]

Odesláno
Tak já se vrátil zpět ke špinkám, po té elektronické mě začalo pořád pálet na jazyku:(

Zkusil jsem všechno možný ale nepomohlo nic:(

pamatuješ na moje kdysi slova:)

stejně se jednou vrátíš ke špinkám:)

jak dlouho si to vydržel:myslim

Odesláno

jj viděl jsem to tam, to je u nich běžný že stále něco nemají. Tak se podívej někam jinam a určitě jí seženeš.

Třeba tady jí mají skladem a rozhodně za jiné peníze než e-juice.

http://cigar-shop.cz/product.php?id_product=2633

A tady ten Cartomizer.

http://cigar-shop.cz/product.php?id_product=2608

mrkni se i na ceny liquidů liqua a porovnej si to s cenou u e-juice. Ušetříš spousty peněz.

Sám tam nakupuju;)

Odesláno

Vendelinek: Jestli to patří mě, tak nestraš. Ještě jsem právě nepřestal. Ty jsi už s el. skončil?

[upravil dne 14/11/12 15:09 od Otan]

Odesláno
jj viděl jsem to tam, to je u nich běžný že stále něco nemají. Tak se podívej někam jinam a určitě jí seženeš.

Třeba tady jí mají skladem a rozhodně za jiné peníze než e-juice.

http://cigar-shop.cz/product.php?id_product=2633

A tady ten Cartomizer.

http://cigar-shop.cz/product.php?id_product=2608

mrkni se i na ceny liquidů liqua a porovnej si to s cenou u e-juice. Ušetříš spousty peněz.

Sám tam nakupuju;)

Tak dám na Tebe a avizované objednám + Camel a Strajky. Zatím díky. Jak dojde, pokouřím am ozvu se.

:papa:papa

Odesláno
Vendelinek: Jestli to patří mě, tak nestraš. Ještě jsem právě nepřestal. Ty jsi už s el. skončil?

[upravil dne 14/11/12 15:09 od Otan]

nikdy jsem neměl a ani nechci:)

to je na Šaldu,koukni ještě jednou na příspěvek:)

Odesláno
Tak dám na Tebe a avizované objednám + Camel a Strajky. Zatím díky. Jak dojde, pokouřím am ozvu se.

:papa:papa

Ok tak ať ti to chutná a dej vědět první pocity:papa

Odesláno

Tak jsem Váš. První pokouřeníčko mám za sebou, myslím si, že by to mohlo fungovat. Jedu nyní Camel 18 mg a zdá se mi to přiměřené. Žádné problémy s kašláním, ani pálením nemám, takže uvidíme. Snad to vydrží. :papa:papa

• O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...