Otan Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 Tak tomu nerozumím, proč po dílech, ten komplet může mít nějaké mouchy? [upravil dne 13/11/12 13:36 od Otan] Citovat
Edison Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 No.. spíš... vybereš si baterku jakou chceš, barvy cartů, případně modely jaký chceš... S baterkama.. kupuju jednotlivě 1100 mAh USB. Sadu s timhle jsem fakt nepotkal. Takže po technické stránce mouchy prakticky žádné. Potíž nabíjení přes závit nastane časem, bo se to celý zadělá a pak to blbě vede. USB je zakrytý víčkemk, nic se do toho nedostává, je to v pohodě. Netřeba nějaké nabíješky, prostě se to nabíjí z jakéhokoli USB zdroje. Nemluvě o výhodě, že lze nabíjet a rovnou to hulit. ;-) Citovat
Brizan Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 Rozhodně souhlasim s Edisonem že Echo je ta nejlepší volba. Taky na něm parádně ujíždim a od doby co ho mám tak sem normální cigárka prakticky nevzal do ruky. Před tím jsem měl systémy T i W a až echo je tou pravou náhradou normálních cigár. Sice sebou stále nosim i normální cigára, ale jsou stále plný a maximálně na ně dojde řada u pivka. Určitě taky souhlasim s nákupem jednotlivě a baterkou 1100mAh s USB. Nepotřebuješ k tomu nic jiného než baterku, echomizer, případně jestli nemáš tak USB kabel no a samozřejmě liquidy. Doporučuji značku Liqua - výborná chuť, větší výdrž echomizeru a i cena je dobrá. Teď jsem nakoupil 30ml za 150,- Citovat
Brizan Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 Jo a ten echomizer určitě V3 s výměným žhavícím tělískem a dlouhými knoty. http://www.ejuice.cz/ego-clear-echomizer-v3-cc-1-6ml-1ks-super-lr-cerny-4426 Citovat
Otan Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 Nu a můžeš mi k tomu doporučit veškeré komponenty, které by k tomu byly nejlepší? To znamená komplet, samozřejmě bez náplní. cigaretu, baterku atd. Díky. Už v tom nějak plavu.:papa Citovat
Brizan Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 Máš to napsaný v tom předchozím příspěvku, nepotřebuješ nic jinýho než baterku, echomizer a případně USB kabel, který se součástí baterky. baterku bych asi vzal http://www.ejuice.cz/baterie-joye-ego-t-usb-passthrough-1000mah-manual--2853 Echo našroubuješ na baterku, dokapeš liquid a už hulíš. Samozřejmě pokud by si chtěl tak se k tomu prodává ještě \"stylový\" futrál, ale to je podle mě zbytečnost.... Jen si dej bacha baterky jsou se zámkem proti samovolnému sepnutí, tzn. že i po zmáčknutí tlačítka se nic nestane. Musíš jí odemknout tak že 5x za sebou rychle zmáčneš tlačítko v maximální době 2 sekund. Pak se ti dioda v tlačítku rozbliká a už to frčí. jsou i tací co nečtou manuály a zamklou baterku reklamovali že je nefunkční Jo a nelekni se první potahy z nového cartomizeru zpravidla nebývají nijak úchvatné, je potřeba aby se žhavící tělísko správně zajelo a to je tak od druhého doplňování [upravil dne 14/11/12 13:59 od Brizan] Citovat
Otan Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 Jak prosté, když to již člověk zná. Tak díky, ještě si to srovnám a jak koupím a bafnu, dám samozřejmě vědět.:mrk Citovat
Otan Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 Jen se vyskytl malý zádrhel, píší, že baterii zatím nelze zakoupit, tak jsem psal proč a uvidíme. Citovat
vendelinek Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 Tak já se vrátil zpět ke špinkám, po té elektronické mě začalo pořád pálet na jazyku:( Zkusil jsem všechno možný ale nepomohlo nic:( pamatuješ na moje kdysi slova:) stejně se jednou vrátíš ke špinkám:) jak dlouho si to vydržel:myslim Citovat
Brizan Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 jj viděl jsem to tam, to je u nich běžný že stále něco nemají. Tak se podívej někam jinam a určitě jí seženeš. Třeba tady jí mají skladem a rozhodně za jiné peníze než e-juice. http://cigar-shop.cz/product.php?id_product=2633 A tady ten Cartomizer. http://cigar-shop.cz/product.php?id_product=2608 mrkni se i na ceny liquidů liqua a porovnej si to s cenou u e-juice. Ušetříš spousty peněz. Sám tam nakupuju;) Citovat
Otan Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 Vendelinek: Jestli to patří mě, tak nestraš. Ještě jsem právě nepřestal. Ty jsi už s el. skončil? [upravil dne 14/11/12 15:09 od Otan] Citovat
Brizan Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 se nedivim že stím šalda seknul když ho to pálilo na jazyku. On totiž nepochopil že se to hulí a nepije jako kafe viz: Citovat
Otan Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 jj viděl jsem to tam, to je u nich běžný že stále něco nemají. Tak se podívej někam jinam a určitě jí seženeš. Třeba tady jí mají skladem a rozhodně za jiné peníze než e-juice. http://cigar-shop.cz/product.php?id_product=2633 A tady ten Cartomizer. http://cigar-shop.cz/product.php?id_product=2608 mrkni se i na ceny liquidů liqua a porovnej si to s cenou u e-juice. Ušetříš spousty peněz. Sám tam nakupuju;) Tak dám na Tebe a avizované objednám + Camel a Strajky. Zatím díky. Jak dojde, pokouřím am ozvu se. :papa Citovat
vendelinek Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 Vendelinek: Jestli to patří mě, tak nestraš. Ještě jsem právě nepřestal. Ty jsi už s el. skončil? [upravil dne 14/11/12 15:09 od Otan] nikdy jsem neměl a ani nechci:) to je na Šaldu,koukni ještě jednou na příspěvek:) Citovat
Brizan Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 Tak dám na Tebe a avizované objednám + Camel a Strajky. Zatím díky. Jak dojde, pokouřím am ozvu se. :papa Ok tak ať ti to chutná a dej vědět první pocity:papa Citovat
Otan Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 Tak jsem Váš. První pokouřeníčko mám za sebou, myslím si, že by to mohlo fungovat. Jedu nyní Camel 18 mg a zdá se mi to přiměřené. Žádné problémy s kašláním, ani pálením nemám, takže uvidíme. Snad to vydrží. :papa Citovat
Brizan Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 Tak gratuluji ke koupi. Doufám že tě to nezklame a neskončí to nekde na dně v šuplíku;) Citovat
flacek Odesláno 11. duben 2014 Odesláno 11. duben 2014 Kouří někdo, resp. vapuje? Já už jsem něměl rok a čtvrt klasickou cigaretu v puse a naprostá spokojenost. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.