godzila.01 Odesláno 26. listopad 2011 Odesláno 26. listopad 2011 Říkám že se v tom nevyznám a doufám že mi poradí v tom krámu ... Nechci to kupovat na netu, tak uvidím co mi tam doporučej ... Citovat
Edison Odesláno 26. listopad 2011 Odesláno 26. listopad 2011 Na netu je nejlepší tohle koupit. Cena a výběr je oproti kamenným nesrovnatelná. Ale kouknout v kamenném o co jde a popovídat je jistě k užitku. Citovat
godzila.01 Odesláno 26. listopad 2011 Odesláno 26. listopad 2011 Já radši kupuju v kamenejch prodejnách byt za vyšší cenu ... O peníze mi opravdu nejde, jestli ušetřím pár stovek tak to nemá pro mne výzman .... A hlavně je mi blbý si někde něco okouknout, vytáhnout z prodejce informace, případně vyzkoušet a pak si to u něj nekoupit.... Uvidíme, odpoledne tam skáknu a něco vyzkoumám Citovat
Edison Odesláno 26. listopad 2011 Odesláno 26. listopad 2011 Jsi opravdu velmi zvláštní. Nejde Ti o peníze. Dokonce pár stovek pro Tebe nemá význam. A prohlídka zboží Tě zavazuje ke koupi. No nic... Už na Tebe raději reagovat nebudu... Citovat
Lukáš406 Odesláno 26. listopad 2011 Odesláno 26. listopad 2011 Tak to máte výhodu že máte aspoň nějakej kamenný obchod. U nás v UL nic takovýho není, tak jsi budu muset objednat přes net, nebo přes Aukro. Citovat
Medvěd Odesláno 26. listopad 2011 Odesláno 26. listopad 2011 Kéž by všichni milovníci smradlavých dýmovnic přešli na takové elektronické blbinky, to by se mnohým podstatně ulevilo (ba dokonce jsem přesvědčený, že by se následně stali mnohem oblíbenějšími). Bohužel ale pořád je hulvátů dýmajících bez ohledu na okolí bezpočet. [upravil dne 26/11/2011 19:25 od Medvěd] Citovat
godzila.01 Odesláno 26. listopad 2011 Odesláno 26. listopad 2011 Edison : el. cigaretu nechci kvůli finanční úspoře, jde mi hlavně o to že je to zdravější a můžu to kouřit všude, to že na tom pár korun ušetřím je sice fajn, ale nic to neřeší ..... Neříkám že vyloženě zavazuje, ale když se mi něco líbí a omrknu to, nechám si k tomu něco říct a myslím si že to chci, tak si to prostě koupím a ne abych to udělal tak a šel domů na net hledat kde to koupím o dvě stovky levněji Lukáš406 : No on je to spíš stánek v pasáži, ale i tak je to fajn, je jich tady po Plzni několik, hrozně příjemnej chlapík tady u nás... .) No už jsem to zakoupil, vzal jsem si nějakou vytičkovou sadu eGo-T za 1500kč, to asi na začátek bude stačit... Zatím mi to přijde že to moc nedává, je to jako kdybych nic nekouřil, ale na jazyku mám chut jako kdybych vykouřil tři krabičky Chut není špatná, ale musí se to hrozně tahat a není tolik poznat že do sebe něco vdechuju, což mi strašně chybí, je to dost velká nevýhoda oproti cigaretám.... Citovat
Edison Odesláno 26. listopad 2011 Odesláno 26. listopad 2011 Právě tomu \"pocitu kouření\" se říká HIT. právě to Wčko má HIT fakt dost dobrej. Ono jde kapku o zvyk. Ale mě to právě nahradí papír víc než 100%.Když si dám kapičku záležet, je kouře víc, než z papírovky. Citovat
godzila.01 Odesláno 26. listopad 2011 Odesláno 26. listopad 2011 Ale jo, čoudí to jak blázen.... Ale ten pocit na plicích není takovej, ale dost je to že sem ještě nepřišel pořádně na to jak to čvaňhat .... Ale zatím to účinkuje tak jak má, za pět hodin jsem si dal akorát jedno normální cigáro a zbytek z eletriky, jsem zatím spokojen .... Citovat
Edison Odesláno 26. listopad 2011 Odesláno 26. listopad 2011 Uvidíš za pár dní... :-) Ale gratuluji... :-) Citovat
godzila.01 Odesláno 26. listopad 2011 Odesláno 26. listopad 2011 Už jsem to asi trošku vychytal, chce to víc tahat a jde to ... Jinak od cca dvou hodin pořád jedno cigo, fakt jsem nečekal že to bude až takhle dobrý .... Citovat
hudy Odesláno 26. listopad 2011 Odesláno 26. listopad 2011 Já se taky přidávám. Co se mě v srpnu narodila mála, tak jsem zakoupil Ego-T, šlo to, ale má svoje mouchy. Tak jsem zakoupil jen vršky k Ego-W a to je jiná Je to parádička, ted si u pc potahuji višeň Od srpna jsem vykouřil asi liquidy za 600, takže pár korun. Lepší než máčka za 84. A nesmrdím a ta moje už taky pořád nemá kecy Citovat
ozzy56 Odesláno 26. listopad 2011 Odesláno 26. listopad 2011 vy to tak vychvalujete,že asi začnu po 20 letech zas hulit :D Citovat
godzila.01 Odesláno 26. listopad 2011 Odesláno 26. listopad 2011 To klidně můžeš, dělají se i bez nikotinu.... Tady u nás mají asi 36 základních příchutí, přemejšlím že je postupně všecky vyzkouším, ale to bude nějakej ten čas trvat .... :D:D Citovat
Lukáš406 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Tak už mám vybráno Až přijde v Prosinci výlata, tak jsi budu objednávat tuhle http://www.ejuice.cz/elektronicka-cigareta-extreme-v2-tank-1300mah-zlat-2399 Teda pokud je dobrá. Citovat
godzila.01 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Já mám tuhle .... http://www.ejuice.cz/elektronicka-cigareta-joye-ego-t-cerna-matna-726 akorát jsem si koupil ještě jinej atomizer na vatičkový náústky... Tady u nás v kamenný prodejně to stojí o stovku mín jak na týhle stránce Jinak za cca 24 hodin jsem si dal akorát tři normální cigára a zbytek z tohohle.... Akorát je mi divný že jak to začnu kouřit mám v hubě jak v polepšovně (jako dřív když sem vykouřil cca 20 a víc cigaret, tak jsem odpoledne měl podobnej pocit) a ještě to že mi to pálí na plicích, což se mi u normálních cigár nestává.... Citovat
Lukáš406 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 A nemáš třeba moc silnou náplň??? V tom ti musí poradit někdo jiný, já jsem to jeste ani nevyzkousel. Ale premyslim ze prodavaj od firmy Nick jednorazové cigarety, stojí 99kč, tak jsem přemýšlel že bych zkusil, aspon bych vedel jak to chutna, i kdyz je to zase neco jineho, nez mate vy. Citovat
Edison Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Pozor na jednu drobnost... Chce to kapku cviku, aby se nenatahoval liquid. To je fakt hnus... Citovat
godzila.01 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 To je možná ona, občas mi přijde jako kdybych tu sra*du žvejkal v puse.... :/ Většinou když natahuju víc... Asi to chce tahat málo, nebo nevím no.... Dneska jsem vyzkoušel i tank a je to lepší jak ty vatyčkový, ale přijde mi že spotřeba toho tanku je tak dvojnásobná oproti tý vatě... Citovat
hudy Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 No to \"T\" někdy celkem teče a ten liquid v puse. Ale to je asi tím, že si rád dlouze potáhnu. Mám jen 11mg, ale když mě dal kolega potahnou 24mg, tak mě to málem utrhlo hrdlo a plíce. Teď jsem čistil svoje Wéčka a naplnil si vatičkovej co mám. A nějak mě to chutná více, tak asi na nich chvíli pojedu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.