Mišak Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 Pijeme si při neděli kavičku bylo něco po půl páte 6.11.11 A pán jedoucí od Sosnové v oktavě to nějak nedal a v plné rychlosti něco kolem kilečka to pustil přímo do rovra přes rovra do sloupku trefil verandu a převratil se na střechu. Celá rodina vyběhla ven ja volal zachranku tatík vyezaval řidiče.Během pěti minut u nás byli dvě sanitky a doktoři v malém autě po sléze dojeli dvoji hasiči.Na vesnici fakt drsné divadlo.Když to teď pišu z odstupem času tak se směju v neděli mi bylo na blití.Ve dvoře většinou parkují dvě auta naštěstí sem měl 406 v zadu a dvůr byl prazdný jinak by sme přišli o všechny auta. Těm z oktavky se naštěstí nic vaýneho nestalo řidič zlomený nos levý maliček,těžký otřes mozku a operovali mu pravou ruku jeho synek(13 let) měl \'\'jen\'\'\' těžký otřes mozku.Řidiči se udělalo zle a upadl do bezvědomí takže vubec nebrzdil a nezatačel. Byli jsme i v novinách:D http://bruntalsky.denik.cz/nehody/octavia-skoncila-az-v-zahrade20111108.html je pěkné že podle novinaře je na rovru škoda 150tkč :D ve vesnici si všichni myslí jak sem natom nevidělal:D pravdou je že s pojišťovny dostanu 27tkč, ale lidi už si šuškají.... [upravil dne 17/11/11 20:28 od Mišak] [upravil dne 17/11/11 20:29 od Mišak] Citovat
Mišak Odesláno 17. listopad 2011 Autor Odesláno 17. listopad 2011 Protože jsem jouda a neumím dát všechny fotky do jedno okna tak aspo\\ń tak Citovat
Gabriel 307 Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 :o:o ty v..e k tomu není co dodat Citovat
elton Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 ty bydlíš v té poslední pravotočivé zatáčce od Sosnové? Citovat
Mišak Odesláno 17. listopad 2011 Autor Odesláno 17. listopad 2011 Tak poslední momentalně opravujeme ploty Citovat
Mišak Odesláno 17. listopad 2011 Autor Odesláno 17. listopad 2011 ty bydlíš v té poslední pravotočivé zatáčce od Sosnové? Spíš v té poslední do sosnové ale je to tak tam přebývame:) momentalně poznavací znamení rozsračkované auto pod modrou plachtou:D Citovat
elton Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 jestli chceš, můžu ti v sobotu odpo přijet pomoc s opravou třeba plotu. Citovat
Mišak Odesláno 17. listopad 2011 Autor Odesláno 17. listopad 2011 děkuji za nabýdku si hodný. Tvoji pomoci využiju jak budu měnit skla v brýlkách;) Mame tu místniho zednika ktery už pomalu začal stavět Citovat
elton Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 OK, No kdyby cokoli , tak dej vědět:papa Citovat
Péťa Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 ...Na vesnici fakt drsné divadlo.Když to teď pišu z odstupem času tak se směju v neděli mi bylo na blití.... Jo, to věřím. Včera dopoledne jsem byl svědek, jak auto nabralo 20tiletou holku na přechodu. Nic moc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.