Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

chtěl bych se zeptat, zda někdo z vás neměl stejný problém jako já.

Z ničeho nic jsem dostal do volantu rázy v řízení. Vynechávalo.

Po otevření víčka od servo motoru začal tryskat olej ven. Jako by tlačilo špatným směrem. Má někdo tušení?? Jestli nějaký zpětný ventil, servo motor....??

PEUGEOT 407SW r.v.2004 100kW 2.0 HDI

Díky:fnuk

[upravil dne 16/11/11 10:39 od Machy999]

Odesláno

Nové servo?

V průběju čtyř let už tam mám namontované druhé

plus u toho posledního bylo vyměněno řízení to mechnické (hřeben) plus nové hadice a pořád se to jebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odesláno

A daval jsi nove?????

EDIT. Kolik najedes rocne??

Vis,veci z vrakace nebo od ruky je sazka do loterie.

Nemusis hned psat ze se to porad \"jebe\"(jenom citace)

[upravil dne 16/11/11 12:23 od straki007]

Odesláno

Před montáží těch servo motoru byly zgeneralkované, ale asi to bylo k ničemu. Už mě to stálo spoustu peněz a nervů. Asi koupím nové,ale mé nervy jsou pěkně napjaté.

Odesláno

Ročně najedu kolem 15000 nic hrozného.

Je hloupost hledat servo motor u nahradního výrobce pokud ho vubec nekdo vyrábí?

[upravil dne 16/11/11 11:31 od Machy999]

Odesláno

Díky, ale já mám potíž v tom, že když za studena otevřu zátku od serva tak olej je až u víčka na hoře. Následně po nastartování se olej vtáhne do serva a okamžitě zpění a trýská ven. Můžu přirovnat jako fontána.

Jakoby tlačilo na opak, možná nějaký zpěťák.

Je to už druhé servo co tam mám a teď poprvé koupím nové.

Takže auto mi zatím stojí před domem, protože se to nedá řídít.

Odesláno

To servo co mě teď nejspíš kleklo, bylo z 2007 která měla nahrkaných 30000km, a bylo už to novější.

Co se týče zimního období, že si to nenatahovalo vzduch....

A přesto se podělalo.

[upravil dne 17/11/11 12:15 od Machy999]

Odesláno

chlapci....ak vám to začalo robiť až teraz, ako sa ochladilo, tak je to len zavzdušnené....mal som rovnaký problém skombinovaný s netesnosťou spoja spiatočnej hadičky s chladiacou trubkou, vľavo dole za chladičom, zrovna ten spoj nie je krytý plastom, a kvapkalo mi to iba pri točení volantom, čo predpokladám na mieste nikto nerobí, čiže v plastovom kryte pod motorom nič natečené, pod autom kde parkujem na zemi nič potečené, proste mi to frcalo priamo na zem za jazdy a na sprosté otázky, prečo po výmene čerpadla to prestalo...no preto, lebo po výmene čerpadla nová náplň a nové odvzdušneni..aj to zrejme len na čas, kým si to nesosne vzduch opäť......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...