Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec, asi to tu i někdo řešil...

Ale chci se zeptat. Na pravém prahu mám vepředu hned za zástěrkou vyrezlou díru, je asi tak 20-25 cm velká, což je dost. Nemá někdo nápad jak to co nejlevněji ale zároveň efektivně opravit? Brácha si na svým puntu prahy vypěnil a zakryl naohýbaným plechem a natřel ochranou barvou... Ale někdo už mi říkal, že pěna není zrovna správný řešení. Musim podotknout že momentálně nejsem zrovna při penězích :D

Odesláno
prah myslim novej v Kelly za 1600,-

Ale cenu laku a prace radsi neodhaduju...

Z kterejch Dasic jsi? Mozna bych o sikovnym cloveku vedel...

Jsem z těch od Pardubic...

Odesláno

komplet oprava práhu což činilo novej práh 1600 barva 600 ale půlka mi zbyla práce za výměnu práhu byla 800 a nastříkal jsem si to sám a to myslím že bych si to i troufnul stříknout sprejem sice jsem to nedělal ale ty přípravy s kompresorem jsou fakt strašný a myslím že ty spreje jsou dnes dostatečně kvalitní mám za to že se dělá i body ve spreji vyjde to trošku dráž než tím kompresorem ale to sraní s tím za ty ušetřený 3 stovky nestojí

Odesláno

no já kdybych to platil tak by mě to vyšlo na 8000 -10000 tisíc ale dávali jsme origo práh žádný Kelly ani Elit to za 2-3 roky zase zrezne práh stál 6000 klempířina a lakování a prej by se to k 10 000 dostalo

Odesláno

ja mam rok od kely a furt dobrý ale můžu říct co se koroze týká tak mě 406ka zklamala ze všech aut nejvic ani felicie tak nezklamala protože ta se snad sežraná vyráběla tak jsem to čekal ale 406ka mě vyrazila dech s tim že je prah v hajzlu dokonce víc než u moji 405ky která je 21 let stará najeto 580000km a tam mi uhnil jen konec práhu a ten jsem dokonce vyklepal novej s plechu a navařil jsem si ho dokonce sám a nepoznal by nikdo že to není origo. Je prostě vidět že to už není taková kvalitka jako to bejvala ale to auto bych jen tak za něco nevyměnil je to prostě hustá kára a proto jí budu držet na světě co nejdéle to pujde

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...