milan12345 Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 Čaute, prosím vás potreboval by som poradiť. v zime mi vôbec neštartuje auto (P307 break 2.0 HDI 66kW). Už som zúfalí, točí pomaly. Niekedy naskočí až na neviem koľký krát a keď je väčšia zima nenaskočí vôbec a celkom vybije baterku. Ďakujem za rady. Citovat
banan1987 Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 toci pomaly? a baterka je dobra? ak je dobra baterka a toci pomaly skus skontrolovat starter.. asi bude na chybe ten.. potom zhavice a rele zhavenie.. to su asi prve veci co mozu odist Citovat
milan12345 Odesláno 14. listopad 2011 Autor Odesláno 14. listopad 2011 baterka, žhaviče a relé sú nové. keď som chcel skontrolovať štartér v servise mi povedali, že ten buď ide alebo nie, a v lete ide bez problémov, ak neviem. Citovat
MilanF1 Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 tak zkus tu baterku. Třeba si ji od někoho pujč ... Citovat
milan12345 Odesláno 14. listopad 2011 Autor Odesláno 14. listopad 2011 baterku som skúšal, tá je v poriadku Citovat
Qcko Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 Tak skus pripojit k nej do auta este jednu baterku a skus potocit tak Citovat
ozzy56 Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 baterka, žhaviče a relé sú nové. keď som chcel skontrolovať štartér v servise mi povedali, že ten buď ide alebo nie, a v lete ide bez problémov, ak neviem. tak v tom servisu jsou hňupi, když bude mít starter vůle v ložiskách, špatné uhlíky, vinutí rotor stator atd. tak se bude točit,ale ne tak rychle jak má a hlavně s vyšší spotřebou proudu... při startování jsou zásadní otáčky motoru, což je automaticky kontrola baterky (zátěžákem) a kontrola starteru (na zkušební stolici) Citovat
milan12345 Odesláno 14. listopad 2011 Autor Odesláno 14. listopad 2011 no ja sa v autách nevyznám, ja som v tom totálne vedľa, takže mňa opijú suchým rožkom. díky tak to skúsim v inom servise. a koľko asi tak môže stáť nový štartér? alebo sa to dá aj repasnúť? Citovat
milan12345 Odesláno 14. listopad 2011 Autor Odesláno 14. listopad 2011 ak je tu niekto z okolia Nových Zámkov a vedel by sa na to mrknúť (myslím tým celé to štartovanie vrátane štartéra) mohol by sa ozvať. díky Citovat
ozzy56 Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 ano, starter se dá repasovat, málokdy je nutné koupit celý nový starter Citovat
Shervin Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 Ja som z východu a tak neverím že tadial máš niekedy cestu. Ale ak máš nervy a aku taku zručnosť moholby si to zvladnuť aj sám. Hlavne je všetko vyčistiť, aj komutátor - tie dražky dosadacej plochy na ktorú dosadajú uhlíky a tak. Ale naozaj tí čo ti to v tom servise povedali fakt nestoja zanič! Citovat
Shervin Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 A nový štartér sa dá zohnať za 144 €. Ale podla mna je to zbytocne. Citovat
milan12345 Odesláno 15. listopad 2011 Autor Odesláno 15. listopad 2011 tak zatiaľ dík potom dám vedieť, či to dopadlo. ešte raz díky Citovat
JanoRS Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 mam takyto problem s 206 HDi, neštertuje teraz sa mi zda že nenaskočí už vobec, bateria je asi v poriadku lenbo toci najskor rychlo a potom ako sa vybije spomaluje, taktiež mi zajazdy vypina motor potom musis znova nastartovat, ...... elektromagneticky odpojovaci ventil na vrchu vstrek. cerpadla necvaka je to OK ? prud doneho ide (najskor daco cez 7V potom to prepne na 4V) ma tento ventil nieco spolocne s privodom paliva alebo je len na odpajanie tretieho piestu v cerpadle? ma niekto este nejaky napad co by to mohlo byť? Citovat
FrantaCV Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 baterka, žhaviče a relé sú nové. keď som chcel skontrolovať štartér v servise mi povedali, že ten buď ide alebo nie, a v lete ide bez problémov, ak neviem. To je naprostá blbost, tedy že strater buď jde nebo ne, V mém případě to právě byl stratér, který prostě točil ale pomalu takže nebyl dosžen potřebný tlak na čerpadle. Po výměně OK. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.