Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Docela by mě zajímalo, pokud tu někdo máte zbraň, tak jakou přesně máte a jak ji používáte, jestli pouze na střelnici nebo i na civilní nošení pro obranu (Např: pistole - CZ-75D Compact - nošení pro obranu i jako hobby)

Moc děkuju za případné odpovědi :papa

Pekné vlákno, tak sa pridám:

Mám doma vz. 81, made in Slovakia, momentálne cca. 56kg, útočná, zabíja pohľadom... :aut=MANŽELKA

Odesláno

A máš na ni ZP? A víš, že na zbraně konstruované tak, že je možné skrýt tak aby nebylo poznat, že jde o zbraň jsou zakázané a je třeba na ně zvláštní povolení? ;-) :-D

Odesláno

Tak... Právě jsem si objednal Auto-Ordnance 1911 A1 .45 ACP v provedení U.S. Army. Jak bude nákupka, jdu pro ni. ;-)

[upravil dne 4.10.2012 13:39 od Edison]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

G19 je celosvětově nejprodávnější \"semi-auto\" pistole. Těžko říct, čím to je - je to plastový, vošklivý a dělaj to Rakušaci... :ticho

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Já mám starou známou SA58 (CZ858 4p) :) střílí se z ní krásně, všechny díly a nábo jsou dobře sehnatelné a ze hezkej penízek. Zatim jsem jí ani nějak neupravoval.Není na to moc času :/

Video:

A ještě bych zapomel na svojí krásnou slavii 618 :)

Na fotce moje hračka, pod ní hračka spolubydlícího :D

[upravil dne 8/12/12 10:37 od Chozeluizskuner]

post-25291-1410962841526_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...