Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Mě to jede 210 :) Ale to je asi tim že je po čipu.Můžu točit až do 5 000ot/m

A to mám ještě kratší převodovku u 66kw :aut

Odesláno

jeste me pak napadlo, do zrcatka jdou kabely,tak jeden musi byt od zpatecky,tak kdyz ho vyradim z cinnosti,tak by na to zpatecka nemela mit vliv ne?

Odesláno
jeste me pak napadlo, do zrcatka jdou kabely,tak jeden musi byt od zpatecky,tak kdyz ho vyradim z cinnosti,tak by na to zpatecka nemela mit vliv ne?

Když ten drát přestříhneš tak se změní jen to, že při zařazení zpátečky se nerozjasní.

Odesláno

a o to mi jde, jestli je chyba v ty zpatecce a jakoby to porad visi,ze se zrcadko neztmavi,tak po odpojeni by to melo fungovat,pokud neni zrcadko uplne kaput. ve tme ztejne na tohle zrcadko nikdy necouvam.

to ferry: covece to nevim, spis si myslim, ze je normalni.

Odesláno

kdyby byla chyba v signalu od zpatecky, musela by ti stale svitit zpateckova svetla, ten signal je totiz stejnych +12V ze spinace na prevodovce, jako jde do svetel

spis je proste zrcatko KO, u 406 nic neobvykleho, schvalne se na nej zkus podivat, jestli neni trosku zabarvene dozluta

[upravil dne 15/11/11 17:52 od Ferry]

Odesláno

Chlapi díky za rady :super Jsem právě pořádně nevěděl, jestli mi funguje, v noci se zdálo tmavší ale mohlo to zkreslovat, ale teď ve dne jsem to vyzkoušel a paráda - jakmile jsem prstem přikryl to čidlo směrem k čelnímu sklu, zrcátko začlo tmavnout a během cca 5 sekund bylo úplně tmavé :D:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...