zabit Odesláno 9. listopad 2011 Odesláno 9. listopad 2011 dneska jsem byl na vymene cepu rizeni jelikoz u nas jsou teploty stale kolem 10+ jezdim na letnakach. tento vikend mam v planu prezout a to se take stalo tematem rozhovoru v servisu. bylo mi receno ze geometrie by se mela delat vzdy pri prezuti kol. tak se chci zeptat co je na tom pravdy, protoze jsem nikdy neslysel ze by to nekdo delal Citovat
P607Olda Odesláno 9. listopad 2011 Odesláno 9. listopad 2011 Při přezutí je to zbytečné. Dělat se má: - když sjíždí gumy - když byl vyměněn podstatný díl řízení nebo podvozku (např. po výměně čepů řízení) - přesně řečeno, mělo by to být nedílnou součástí opravy, takže auto by ti měli předat už seřízené [upravil dne 9.11.2011 11:18 od P607Olda] [upravil dne 9.11.2011 11:25 od P607Olda] Citovat
zabit Odesláno 9. listopad 2011 Autor Odesláno 9. listopad 2011 jop presne to jsem si myslel, ale on mi tvrdil ze se geometrie meni podle gum co tam mam nazuty ... no neveril jsem mu, ale dokud se mi hrabal v aute tak jsem ho nechtel drazdit zajimal me vas nazor, treba se s tim nekdo uz setkal s timhle nazorem:myslim Citovat
P607Olda Odesláno 9. listopad 2011 Odesláno 9. listopad 2011 Doplnil jsem předchozí příspěvek - po výměně čepů ti doufám seřídili geometrii? Citovat
zabit Odesláno 9. listopad 2011 Autor Odesláno 9. listopad 2011 jo, prave kvuli tomu jsem vymenu nedelal doma protoze vim ze po vymene veci co zasahujou do geometrie je potreba ji znova nastavit. s tim servisem mam dobre zkusenosti ale ted me docela prekvapil Citovat
Vítek1 Odesláno 9. listopad 2011 Odesláno 9. listopad 2011 jo me taky uz rikali ze bych mel delat geosku pri prehozeni letni zimni sada kol - jine et a rozmer kol ale kaslu na to nikdy se to nedelalo a ty 3000 na zimnich za rok vem cert Citovat
Vítek1 Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 ja? ne mel jsem zimni kola et 38 a letni et15 u toho auta se ale nastavovali aji odklony a tohle me tvrdili Citovat
MilanF1 Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 Vítek: u tebe bych to chápal, když máš třeba podložky. Ale při běžné výměně kol fakt ne. Já měnil čepy řízení doma a změřil jsem si délku závitu, čep tam mám stejně jako byly původní. Citovat
Fosil Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 Může mi někdo vysvětlit jak ti kouzelníci nastavovali Vítkovi odklon? Citovat
Vítek1 Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 na predchozim aute pro upresneni VW polo podlozky nebyli jen brutalne vysazene kola Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.