Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dneska jsem byl na vymene cepu rizeni jelikoz u nas jsou teploty stale kolem 10+ jezdim na letnakach. tento vikend mam v planu prezout a to se take stalo tematem rozhovoru v servisu. bylo mi receno ze geometrie by se mela delat vzdy pri prezuti kol. tak se chci zeptat co je na tom pravdy, protoze jsem nikdy neslysel ze by to nekdo delal

Odesláno

Při přezutí je to zbytečné.

Dělat se má:

- když sjíždí gumy

- když byl vyměněn podstatný díl řízení nebo podvozku (např. po výměně čepů řízení) - přesně řečeno, mělo by to být nedílnou součástí opravy, takže auto by ti měli předat už seřízené

[upravil dne 9.11.2011 11:18 od P607Olda]

[upravil dne 9.11.2011 11:25 od P607Olda]

Odesláno

jop presne to jsem si myslel, ale on mi tvrdil ze se geometrie meni podle gum co tam mam nazuty ... no neveril jsem mu, ale dokud se mi hrabal v aute tak jsem ho nechtel drazdit

zajimal me vas nazor, treba se s tim nekdo uz setkal s timhle nazorem:myslim

Odesláno

jo, prave kvuli tomu jsem vymenu nedelal doma protoze vim ze po vymene veci co zasahujou do geometrie je potreba ji znova nastavit. s tim servisem mam dobre zkusenosti ale ted me docela prekvapil

Odesláno

jo me taky uz rikali ze bych mel delat geosku pri prehozeni letni zimni sada kol - jine et a rozmer kol ale kaslu na to nikdy se to nedelalo a ty 3000 na zimnich za rok vem cert

Odesláno

Vítek: u tebe bych to chápal, když máš třeba podložky. Ale při běžné výměně kol fakt ne. Já měnil čepy řízení doma a změřil jsem si délku závitu, čep tam mám stejně jako byly původní. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...