GhostBoxer Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 Ano, možná by tento příspěvek měl být v Pokecu nebo ve Srandičkách a videích, ale po poslechu jistě uznáte, že místnost \"-jen pro silné žaludky\" je na místě. S mírným zpožděním jsem zaregistroval nové album Metallicy. Je to jeden z mých hudebních pilířů, jedna z mála skupin u kterých jsem byl ochoten kupovat cd a dvd, důvod proč mít v autě rádio. Metallica se s vidinou jakéhosi kulturního nadpočinu spřáhla s Lou Reedem a natočili album, kde prakticky slouží jen jako doprovodná Reedova kapela. Kdo má rád Reeda, čeká ho možná orgasmus, kdo má rád Metallicu, toho žlučníkový záchvat. Výsledek je otřesný a taky dostává na webech řádnou sodu. Na všechny songy si za jeden večer netroufám. Upozorňuji, že poslech je na vlastní nebezpečí, nedoporučuje se vředařům a nemocným na srdce. http://www.youtube.com/watch?v=cKn9NB5d7wA Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 No ono staci uz jen videt ten pomer \"Líbí se: 5,152, nelíbí se: 16,797\" .. nepreziju vic jak 60 sekund prvni pisne, vypinam. Druhou uz poustet nebudu Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 Doprdele, vydržel jsem asi 40sec z každý skladby a mam dost. Co to jeeeeeeeeeeeeeee:bojim Citovat
Judes Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 Na Metallice som vyrastal ale toto je humus, ešte tá prvá by sa dala počúvať keby ten akože spev tam nebol, ako inštrumentálnu skladbu. Tá druhá to sa ani nedá počúvať hneď so to aj stopol. Škoda že sa Metallica odhodlala ku takémuto kroku. Citovat
Slipkont Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 Metallicu jakožto mou srdcovku jsem musel smést tímto počinem rovnou pod stůl , ať si myslí co chcou prostě to je strašně ...... Citovat
marko306 Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 Metalica už pradávno nie je to čo bývala dakedy a toto je ďalšie utvrdenie, že speje do ešte väčších sračiek v akých bola. Citovat
Zazimir Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 Smutné je, že hodně dobrých metalových kapel takhle končí. Nevím, čím to je, prostě další z řady alb je již buď popík, nebo nějaký jiný blábol jak to předvádí Metallica. Nebo chtějí naposled, aby se o nich všude mluvilo, byť negativně. Citovat
Slipkont Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 Zazimir > nezbyva nez jen souhlasit , mas recht ... Citovat
elton Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 Tak už mi je jasné proč je to v této sekci, nechutné Kde jsou ty časy Masters Of Puppets:( Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 Pro me jedna z MALA kapel ktery hrajou mrte dlouho jeste dele snad nez Metallica a NIKDY se nezaprodali ani pokud vim nezkouseli zadnou takovouhle prasarny jsou IRON MAIDEN ... to je kapela jejiz jakekoliv album si mohu pustit i dnes kdy uz jsem trochu odrostl a neurazi me to. Toto (Metallica) je opravdu vice nez smutne ... Citovat
Jarouš307 Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 Netvrdím že se mi album líbí celé, ale rozhodně je tam pár zajímavých částí. Je to klasický Lou Reedovský rukopis. Nejde zde o procítěný zpěv ale aranžmá skladeb a hlavně textový obsah. Především je tohle projekt Lou Reeda který všechny písně napsal. Takže Metallicu oslovil pouze jako instrumentální doprovod, který je zde v některých pasážích naprosto lahodný. Lou Reed už když byl u (pro mě) skvělých Velvet Underground vymýšlel podobně avantgardní počiny jako je právě tohle. Věřím že se to těžko skousává, když si člověk uvědomí co Metallica představuje, ale chce to vidět v kontextu s tím,že je to vlastně jakýsi druh avantgarní divadelní hudby. Někde v muzikusu jsem o tom četl, že Lou se inspiroval divadelní hrou jednoho německého expresionisty, který ve své bizardní tvorbě přepsal básně Edgara A. Poe ze sbírky Havran. Nálada těch her představuje přesně tohle album(Ponurost, deprese, sex, vraždy, dětské utrpení...) Lou taky Metallicu vynáší do nebe. V jednom článku prohlásil, že projek LULU natočil s nejlepší kapelou jakou kdy mohl najít. Takže za mě věřím, že si to svoje fanoušky najde:aut Citovat
Judes Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 To máš pravdu že si to svojich fanúšikov nájde, no zato Metallica si ich na 100% pomaly ale isto stráca. Chodil som na koncerty, bol som aj na Metallice v Bratislave aj v Budapešti a práve tam bolo okolo 80tis. fanúšikov, bol bi som zvedavý že po takýchto výkonoch a uberania sa štýlu hudby koľko by sa zúčastnilo teraz. Citovat
hYena Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 Bože to je hrůza.... Připomíná mi to Nightwish. Tam po odchodu front zpěvačky šla kapela s novou zpěvačkou do kytek.... Citovat
Andreww Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 Bože to je hrůza.... Připomíná mi to Nightwish. Tam po odchodu front zpěvačky šla kapela s novou zpěvačkou do kytek.... Naštěstí Tarja jede dál sólo Citovat
GhostBoxer Odesláno 8. listopad 2011 Autor Odesláno 8. listopad 2011 Pro: Jarouš307 Nikdo nepopírá kariéru Reeda, ale osobně zkousnu tak maximálně dvě tři jeho písničky, a to jde o jeho \"nejmasovější\" hitovky. U Reeda vždy vyzdvihnu skvělou hudbu, písničky mají výbornou rytmiku a kytary. Se zpěvem je to horší. Bohužel pro mě, neumím tak dobře anglicky, tudíž nejsem schopen docenit jeho texty. I když se to možná na začátku zdálo dobrý nápad tohle spojení, vyšel z toho fakt humus. Jestli na tom albu někde vidíš skvělá místa, mě to připadá jako by se místama kapela nudila a foukla tam občas kousek opravdové Metallicy. Tahle možná dobře míněná pocta rockand rollové legendě dopadla tak, jakoby třeba Harley-Davidson chtěl udělat poctu Jawě a na V-Roda obul plochodrážní úzké gumy s hřeby. Citovat
Guest Džůny Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 Po Justice začala pokulhávat, Černé a Load byly něco jiného, ale fajnového a pak... konec. No a dopadlo to takhle. Já nevím. Asi už by jim někdo měl říct, že je čas toho nechat, než si to podělají úplně. Citovat
nemec.cb Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 Clif se musí v hrobě otáčet.Ten druhej odkaz je total hnus další si pouštět už nebudu. Citovat
automale Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 tož keby tam ten magor do toho neskriekal aj by sa to dalo pocuvat? nieje na to daky soft cim by som ho vymazal? tiez mam doma snad celu diskografiu ale toto je moc smutny pocin. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.