Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přátelé právě jsem sundal z okna dopis Ježíškovi. Málem mě trefilo, ale než řeknu synovi ( 16 let ) že Ježíšek není mám dotaz:

Prodává se nějaký tablet, který lze použít jako GSM telefon? Nemyslím Skype... ale klasické GSM třeba se sluchátky a mikrofonem?

OS asi moc nerozhoduje, nevadí mi ani Android, myslím, že na účely typu Internet, video, jednoduchý hry to stačí

Praferoval bych něco co bude za rozumnou cenu a nebude ****, který umře po pár týdnech.

Poradíte? Máte někdo zkušenost?

Odesláno

Pár tabletů GSM modul má, nicméně mít to u ucha je krajně... nepohodlné a pro okolí vtipné :) Já bych posečkal na kindle fire, kterej sice GSM modul nemá, zato ale bude za pár šprdlíků a jakmile pro to vyjde cyanogenmod, tak není co řešit.

Odesláno

No tak jednak jak píšu je to pro Teen Age a ne pro starocha jako já, jednak jak jsem psal myšleno s H.F. ale i tam mi to příjde úchylný z hlediska praktičnosti, nicméně to kombinuje přístup na net... Osobně bych preferoval velkej android mobil, ale já ježíškovi nepíšu. Mě ježíšek doufám přitáhne na saních novejší přibližovadlo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...