koblih69 Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 Přátelé právě jsem sundal z okna dopis Ježíškovi. Málem mě trefilo, ale než řeknu synovi ( 16 let ) že Ježíšek není mám dotaz: Prodává se nějaký tablet, který lze použít jako GSM telefon? Nemyslím Skype... ale klasické GSM třeba se sluchátky a mikrofonem? OS asi moc nerozhoduje, nevadí mi ani Android, myslím, že na účely typu Internet, video, jednoduchý hry to stačí Praferoval bych něco co bude za rozumnou cenu a nebude ****, který umře po pár týdnech. Poradíte? Máte někdo zkušenost? Citovat
Vítek1 Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 ja mam dojem ze vsechno co ma gsm modul a to je skoro vsechno a to to chce nosit jako mobil? treba tohle http://tablety.heureka.cz/samsung-galaxy-tab-gt-p1000-16gb/ Citovat
oddie Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 Kolega se tím prohrabuje už nějaký pátek. Resumé zatím je, že letos ne... Citovat
kujon106 Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 Pár tabletů GSM modul má, nicméně mít to u ucha je krajně... nepohodlné a pro okolí vtipné Já bych posečkal na kindle fire, kterej sice GSM modul nemá, zato ale bude za pár šprdlíků a jakmile pro to vyjde cyanogenmod, tak není co řešit. Citovat
Vítek1 Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 to s tim nekdo vola u ucha? ja jsem myslel ze bud hlasitej odposlech nebo sluchatka jak to kdysi mela motorola v200 Citovat
kujon106 Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 Jojo, několik jich to normálně umožňovalo a vypadalo to fakt komicky Ale jinak samozřejmě H-F a nebo hlasitý reproduktor. Citovat
negrbob Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 Akorat dnes sem mel v ruce toto a dobry: Prestigio PMP7074B3G Citovat
koblih69 Odesláno 7. listopad 2011 Autor Odesláno 7. listopad 2011 No tak jednak jak píšu je to pro Teen Age a ne pro starocha jako já, jednak jak jsem psal myšleno s H.F. ale i tam mi to příjde úchylný z hlediska praktičnosti, nicméně to kombinuje přístup na net... Osobně bych preferoval velkej android mobil, ale já ježíškovi nepíšu. Mě ježíšek doufám přitáhne na saních novejší přibližovadlo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.