Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

mám dotaz, chystám se koupit alu kola, ale v TP mám max ET u 14palcovejch disků ET34, ale alu maj ET38. Budou kola drhnout při plným rejdu ? popřípadě kolikátky podložky budou potřeba ?

Na fóru jsem hledal, ale pro jistotu napíšu, potřebuji konkrétní odpověď.

Předem díky

Odesláno

Rozdíl jsou 4 mm, na předku by asi problém být neměl, ale spíše bych viděl problém vzadu vzhledem k typu nápravy, aby tam to nedrhlo. Nemohu to však ničím podložit.

Jaké podložky? Když koupíš 5 mm, uděláš z toho ET 33 :papa

Odesláno

Právě z tý zadní nápravy mám taky strach. Podložky bych si nechal vysoustružit jenom jako rozšiřovací, toho půl cenťáku je akorát, víc bych tam stejně necpal ;) Udělat z toho ET33 už by bylo fajn... Díky za odezvu ;)

Odesláno

Ty kola půjdou dovnitř, celkem o 8mm blíž k sobě a nebude to vypadat zrovna moc pěkně, hlavně zezadu. Našel bych raději s ET20-34. Manželka má na 206-ce letní s ET15 a to už je ve předu na hranici, nepřesahuje ven z blatníku, ale podle mě je minimum 20.

Odesláno

ahoj chci se zeptat kdybych koupil 17.tky 205/45 elektrony s ET 25 na p206 půjdou tam,nebude potřeba podložek nebo nebudou vylejzat?díky za odpoveď

[upravil dne 8/11/11 18:54 od Masarka]

[upravil dne 8/11/11 18:55 od Masarka]

Odesláno

kdyz uz se tu bavime o diskach :) jak moc velká blbost je dat disky Atlantis na 206 1.1? me se hrozne moc libi a v mensim rozmeru se zrejme nedelaji :(

Odesláno

Blbosť to nie je, Atlantisy sú krásne ale ani nechci vedieť ako ten motor dostane na frak. Ja sa ich bojím dať aj na 1.4ku... :roll

Budeš mať akceleráciu ako Avia a v techničáku ich asi tiež nemáš zapísané... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...