Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Ano ale plati se za to vetsinou zvlast.

Je to specialni kod jenom pro tve auto.

Vycist odnikud nejde.

Takže jestli to chápu dobře , zajdu si do peugeota oni objednaj kód kartu z F. a pak už mi to někdo s dia může zkusit znova nahrát klíček?A kdzž to i potom nepujde budu muset schánět jinej klíček ?

Díky Jarda

Odesláno
Je to tak ako popisuje straki. Keď som mal slabú baterku v kľúči vyhodilo mi to na displeji preškrtnutý kľúč a nešlo naštartovať, stačilo vymeniť tú baterku a šľape ďalej.

Ako to tu čítam že to nemá nič spoločné s baterkou, tak ma napadlo že keď som auto kupoval mi vyhadzovalo ten preškrtnutý kľúč a keď som sa dočítal v manuáli že po kúpe jazdeného vozidla je dobré si dať nahrať všetky kľúče nanovo, aby bolo isté že len tie budú komunikovať s autom. Od tej doby ako som ich dal nahrať nanovo mi to ten preškrtnutý kľúč už nevyhodilo ale aj baterku v kľúči som vymenil pre istotu (diaľkové už fungovalo len z malej vzdialenosti od auta).

post-27076-14109620605748_thumb.jpg

Odesláno

Jedna nejmenovaná dobrá duše straki007 :super mi helfnul s kodem imobilizeru. Jen počkam až mi dojde poštou další klíček (300kč) jen železo koupim . Necham nahrát všechny tři. pokud bude tamten vadnej furt budu mít alespoň dva :)

S tim nahrátim máš pravdu nikdy nevíš kdo má další klíček, a po přehrátí máš jistotu že auto nebude mít víc provozovatelů :)

Odesláno
Jedna nejmenovaná dobrá duše straki007 :super mi helfnul s kodem imobilizeru. Jen počkam až mi dojde poštou další klíček (300kč) jen železo koupim . Necham nahrát všechny tři. pokud bude tamten vadnej furt budu mít alespoň dva :)

S tim nahrátim máš pravdu nikdy nevíš kdo má další klíček, a po přehrátí máš jistotu že auto nebude mít víc provozovatelů :)

Nemyslím že za 300,- Kč budeš mít komplet klíček i z vnitřkem ....bude ti chybět tišták.......podle mě je to jen obal bez vnitřku a železa.

Odesláno

Nemyslím že za 300,- Kč budeš mít komplet klíček i z vnitřkem ....bude ti chybět tišták.......podle mě je to jen obal bez vnitřku a železa.

Je to kompletní klíček tišták , obal , železo , baterka a dokonce i funguje :) ale jistotu budu mít až přijde

Odesláno
Ale ty nenaprogramujes uz jednou naprogramovany klic.

Pouzijes maximalne obal.

Já do aut tukam jen kladívkem :) ten s diagnostikou řikal že neni problém .

Nevim jestli je to tady jiný ale na 206 to jde a mam to vyzkoušený osobně

Odesláno

Ale rozumis???

Funguje jemu na jeho\"sade\"

To by jsi musel koupit i bsi a jednotku motoru a ....

Proste ty ho nenakodujes na svoje auto.

Jedine ze ti ho \"vymaze\"a nevim jestli u toho klice to jde.

Odesláno
Ale rozumis???

Funguje jemu na jeho\"sade\"

To by jsi musel koupit i bsi a jednotku motoru a ....

Proste ty ho nenakodujes na svoje auto.

Jedine ze ti ho \"vymaze\"a nevim jestli u toho klice to jde.

Jestli je čipa jako čip tak na 206 to udělal, koupil sem auto je s jednim klíčkem (dovoz a ten vul druhej nechal v cizině ) Tak sem si koupil klíček s dálkou, kamarád co dělal v peugeotu zjistil kod a za 20 minut sem měl dva klíče a odjížděl sem . tady to snad pujde taky. Kažďopíďo dam vědět jak sem dopad nebo nedopad

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak už sem konečně dopad :)

U 407 klíček opravdu smazat nejde, tak sem si musel koupit klasickej klíč za 320kč nechat vybrousit a mam jeden s dalkou a jeden obyč (jako náhradní).Ptal sem se i jak je to u jiných peugeotú a řikal že záleží na druhu čippu v klíčku, na některých to prej jde.

• O 6 let později...
Odesláno (upraveno)

Rano islo vsetko pridem domov behom 5min uz neslo otvorit dialkovim zacal hucat alarm ani startovat nechcelo

Upraveno uživatelem brixtr
necituj předchozí příspěvek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...